WORKSHOP cu Sanda Filat și Angela Stafii: „Cum facem alegerile în viață”

Workshop Sanda si Angela
Foto: WORKSHOP cu Sanda Filat și Angela Stafii „Cum facem alegerile în viață”

Cum facem alegerile în viaţă? Este una din întrebările existenţiale de bază. Pentru că alegem în fiecare zi, începînd de la alegerea dacă bem ceai sau cafea, a culorii bucătăriei, a locului unde vom merge în vacanţă, a şcolii unde va învăţa copilul, pană la alegerea partenerului de viaţă, a profesiei etc.

Personalitatea noastră, viaţa noastră şi tot ce se întamplă în ea – este rezultatul alegerilor pe care le-am facut. Şi dacă astazi nu suntem satisfăcuţi de cine suntem sau de viaţa pe care o avem, s-ar putea ca la un moment dat să fi făcut o alegere greşită sau să fi lăsat pe altcineva să aleagă în locul nostru. Putem oare să ne întoarcem în timp şi să mergem pe alt drum? Am învăţat din experienţă să facem alegerile corecte? Cum să fii conştient de ceea ce alegi? La aceste întrebări şi la multe altele, veţi afla raspunsul la workshopul cu Sanda Filat si Angela Stafii.

Ce vei afla la eveniment:

• Cum facem alegerile corecte din viață;
• Care sunt consecinţele pozitive şi negative care derivă din alegerile mele;
• Cum să ai suficient curaj şi să îţi asumi controlul asupra propriei vieţi;
• Cum învățăm din alegerile greșite din trecut, pentru a nu suferi în viitor;
• Vei cunoaște tehnici pe care le vei aplica în practică.

Despre speakeri:

Sanda FILAT – o femeie împlinită care emană, prin fiecare gest, feminitate şi rafinament. Priveşte viaţa cu optimism şi curaj, demonstrând că fiecare zi este specială. De asemenea, Sanda Filat îşi îndeplineşte sârguincioasă funcţia de psiholog și psihoterapeut şi este fondatoarea Centrului de Dezvoltare Personală „LILA”. Mai nou este şi prezentatoarea unei emisiuni TV.

Angela STAFII – speaker-ul Women’s Summit Moldova la care au participat peste 600 femei. Este o femeie excepţională, filosof practician în comunicare interpersonală cu numeroase stagii profesionale în Europa. Admirată de toţi prin trainingurile şi serviciile de consultanţă personală. Organizează “Vinuri filosofice” şi Cursul de Seducţie şi Feminitate.

Notă de la speakeri:

Dragele noastre! De mici ne este în fire să ne ciocnim cu alegeri , care mai apoi ne determină drumul în viață. Şi sigur fiecare dintre noi ne-am pus întrebări îndrumaţi de fobii şi nesiguranţă.

„De unde ştiu dacă e corectă? Cum ştiu să fac alegeri corecte? Cine mă învaţă?”. E normal şi e în firea omului să aibă aceste temeri.
De aceea noi vă invităm la un eveniment inedit, unde vom da răspuns acestor provocări ale vieţii. Veţi afla ce înseamnă o alegere corectă şi cum să le eviţi pe cele greşite, ca mai apoi să nu fii victima acestor alegeri nesăbuite şi ca busola din inima ta să ţină mereu cu tine.

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/349254825248389/

REZERVAȚI BILETE online, click aici: http://bit.ly/WK_SandaF_AngelaS

La sfârşitul sesiunii, toate femeile prezente la eveniment vor avea parte de un fourchette şi networking, unde savurând un pahar de vin special, vor face schimb de idei şi contacte atât cu speakerul cât şi cu toate participantele la eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente