O nouă ediție a Târgului de Cariere te invită să-ți găsești un job potrivit

TdC 2014 T – Afis – x7 1
Foto: PC: Târgul de Cariere

Găsește jobul care ți se potrivește la cea de-a VI-a ediție „Târgul de Cariere Chișinău”, care se va desfășura pe 3 și 4 octombrie, în incinta centrului comercial Shopping Malldova, etajul 2, între orele 10:00 și 17:00.

Peste 20 companii din domenii precum servicii, retail, producție, finanțe, audit, call-centers și altele își vor prezenta ofertele de job, iar tu ai șansa să discuți direct cu angajatorii, să adresezi întrebările care te interesează, să-ți prezinți CV-ul și chiar să stabilești interviuri.
Pentru a-ți crește șansele de angajare, îți recomandăm să vii la „Târgul de Cariere Chișinău” cu CV-ul.
”Târgul de Cariere” facilitează întâlnirea dintre tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă și companiile angajatoare, oferind transparență procesului de recrutare și aducând ambelor părți beneficiile întâlnirii față în față.
În acestă ediție Partenerii evenimentului sunt: Baker Tilly, FinWeb, JTI și ProCreditbank.
De asemenea, aducem mulțumiri partenerilor noștri media: Unimedia, AGORA, KissFM, THT Bravo, rabota.md, Jurnal de Chișinău și susținătorilor noștri: Primăria Municipiului Chișinău, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, AIESEC, Shopping MallDova, BEST Chișinău, DIEZ, Academy of Manliness și voluntarilor pentru suportul acordat în a face ca mai multă lume să audă și să beneficieze de acest eveniment.
Accesul la eveniment este GRATUIT. Pentru detalii, accesați pagina oficială a evenimentului sau pagina ce Facebook a acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente