Cum să-ţi construieşti o carieră de succes prin outsourcing

IMG_7212
Foto: Speaker-ul Matthew Donatelle explică tinerilor cum pot câştiga minim 15 mii de lei pe lună

Tinerii dornici de a avea un salariu minim de 15 mii de lei pe lună au avut posibilitatea de a participa la un training cu genericul„10 paşi pentru a găsi de lucru în companiile de outsourcing americane şi din Europa de vest”.

Training-ul s-a organizat în incinta bibliotecii municipale B.P.Haşdeu, discuţiile având loc în limba engleză. Speaker-ul care a povestit despre experienţa sa, dar şi a coordonat activităţile şi dezbaterile din timpul training-ului a fost Matthew Donatelle. Acesta este un om de afaceri care trăieşte în prezent în Chişinău.

Matthew călătoreşte prin lume şi ajută oamenii să-şi găsească un loc de muncă bine plătit, făcând asta non-profit. El spune că s-a pornit într-un tur în jurul lumii cu acest scop şi că nu ştie când se va întoarce în America.

Speaker-ul Matthew Donatelle explică tinerilor cum pot câştiga minim 15 mii de lei pe lună
Speaker-ul Matthew Donatelle explică tinerilor cum pot câştiga minim 15 mii de lei pe lună

De asemenea, la training a fost şi Liuda Iordanova, un freelancer de succes din ţara noastră care a povestit celor prezenţi experienţa ei referitor la subiectul pus în discuţie.

Liuda Iordanova, un freelancer de succes din ţara noastră
Liuda Iordanova, un freelancer de succes din ţara noastră

La întrebarea dacă sunt mulţumiţi de jobul şi salariul pe care îl au la moment, doar 5 persoane au ridicat mâna, restul abţinându-se în a da răspuns.

În cadrul training-ului, Matthew a prezentat şi câteva site-uri oficiale, unde tinerii pot afla mai multe informaţii despre un domeniu sau altul. Între care:

#1. fiverr.com 

#2. 99designs.com 

#3. Behance.net

#4. Dribbble.com

#5. guru.com

Cei care vor să afle mai multe detalii despre această întrunire, dar şi despre cum poţi să câştigi un salariu minim de 15 mii de lei pe lună, le găsiţi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente