Jurnaliștii pot aplica la training-ul „Egalitatea de gen şi participarea femeilor în politică”

multimediajournalism-photo
Foto: Imagine-simbol. PC: onmedia.dw-akademie.de

Asociaţia Presei Independente (API) şi Asociaţia Telejurnaliştilor Independenţi anunţă înscrierea jurnaliştilor de la instituţiile mass-media naţionale şi locale/regionale la un training specializat la tema egalităţii de gen şi a participării femeilor în politică.

Trainingul este organizat pentru a consolida cunoştinţele jurnaliştilor în reflectarea profesionistă a subiectelor politice şi electorale prin prisma egalităţii de gen şi a participării femeilor în procesul decizional şi în campania electorală pentru alegerea Parlamentului Republicii Moldova.

Cursurile vor fi organizate pentru două grupuri de jurnalişti:

2 octombrie 2014: jurnaliştii de la instituţiile mass-media audiovizuale (posturi TV, radio naţionale şi locale/regionale)
3 octombrie 2014: jurnaliştii din presa scrisă (ziare, reviste, presa online naţionale şi locale/regionale).

Trainingul vor dura o zi pentru fiecare grup de jurnalişti şi va avea loc la Chişinău, în incinta Centrului de conferinţe „Summit” (str. Tighina, 49/3). Organizatorii vor acoperi cheltuielile de transport ale participanţilor tur-retur, conform tarifelor oficiale la transportul în comun, alimentarea va fi asigurată.

Jurnaliştii se pot înscrie la training la telefonul 022 210602 (persoană de contact: Stela Roman) sau expediind un e-mail cu numele şi datele de contact ale solicitantului la adresa [email protected].

Data-limită de înscriere la training: 30 septembrie 2014, ora 10:00

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente