(video) Teatrul Românesc a ajuns astăzi la Chișinău

IMG_8275
Foto: Teatrul românesc a ajuns la Chișinău

Turneul Teatrului Românesc din București și Chișinău a început astăzi, desfășurat cu scopul de a promova limba română prin intermediul spectacolelor.

În perioada 11 – 28 septembrie 2014, actorii Teatrului Național din Chișinău „Mihai Eminescu” și a celui bucureștean Naţional „I.L. Caragiale”, vor participa cu 7 prezentări dramatice.

La Chișinău vor fi prezentate trei spectacole, începând cu data de 23 septembrie. Prețul biletelor variază între 100 și 300 de lei și pot fi achiziționate la casa teatrului. Nr. tel.: 022 22 11 77

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti va prezenta, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău, următoarele spectacole:

23 și 24 septembrie: „Dineu cu Proşti” de Francis Veber, regia Ion Caramitru

 

Vreţi să vă distraţi, să uitaţi de griji, să vă amuzaţi, vreţi să râdeţi, şi iar să râdeţi, atunci mergeţi în curând să vedeţi această comedie savuroasă, bine construită, vie, alertă, eficace, cu o distribuţie perfectă!

 

Afiș
Dineu cu proștii

25 și 26 septembrie: „Micul Infern” de Mircea Ştefănescu, regia Mircea Cornişteanu

 

O comedie despre iadul conjugal, așa cum numim, cei mai mulți dintre noi, instituția matrimonială, un spectacol care propune publicului contemporan – pentru care o căsnicie de peste patru decenii poate părea curată utopie -un elogiu al vieții de familie.

 

IMG_8280
Micul infern

 27 și 28 septembrie: „Sinucigaşul” de Nikolai Erdman, regia Felix Alexa

O comedie amară pe care au vrut s-o pună în scenă mari regizori ca Meyerhold şi Stanislavski, dar pe care a interzis-o însuşi Stalin. Urmarea? Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat în Siberia şi condamnat să rămână un anonim. După moartea sa, această piesă i-a adus dramaturgului celebritatea internaţională. Sinucigaşul se joacă astăzi peste tot în lume, relansând o întrebare dramatică: viaţa are sens?

 

IMG_8281
Sinucigașul

Detalii puteți vedea pe site-ul oficial al teatrului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente