Un student chinez își dă în chirie prietena ca să-și cumpere iPhone 6

girlfriend-sharing
Foto: PC: totb.ro

Un student s-a instalat în fața unei universități din Shanghai cu o pancartă pe care scria că era dispus să-și împartă prietena cu alții pentru bani, ca să-și cumpere un iPhone 6. Tânărul a specificat că cei care-i vor închiria iubita pot lua masa cu ea, pot învăța împreună cu ea, se pot juca jocuri cu ea, și pot ieși în oraș cu ea, dar lucrurile nu pot merge mai departe de-atât.

Studentul a postat pe o reţea socială şi poze cu prietena lui, însoţie de biografia, înălţimea şi greutatea ei, pentru cei interesaţi s-o examineze mai îndeaproape, scrie Totb.ro. Fata a fost de acord cu iniţiativa lui şi dispusă să fie închiriată cu 10 yuan (1,3 euro) pe oră sau 500 de yuan (63 de euro) pe lună. Nu se ştie încă dacă cineva a acceptat oferta. Cert e că nu e prima oară când apar astfel de poveşti din China. Acum câţiva ani, o adolescentă şi-a vândut rinichiul pentru un iPhone şi un iPad, iar în 2011, o femeie şi-a oferit virginitatea în schimbul unui iPhone 4.

China nu s-a numărat pe lista ţărilor în care a fost dezvăluit publicului noul iPhone 6 săptămâna trecută, iar lansarea lui întârziată a deschis oportunităţi pe piaţa neagră.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente