TEDxChisinauSalon răspândește dragostea pentru Moldova, pe 7 octombrie

tedxchisinausalon_cover
Foto: PC: tedxchisinau.com

Pe data de 7 octombrie, începând cu ora 19:00, echipa TEDx ne invită la un eveniment unic – TEDxChisinauSalon, cu tematica „Din dragoste pentru Moldova”.

Tematica e una încărcată cu emoții: „Din dragoste pentru Moldova”. Sentimentul comunității noastre de a evolua și a schimba societatea a stimulat echipa TEDx să aplice vechea și înțeleapta formulă: „Nu întrebăm ce poate face ţara pentru noi, ci ne întreabăm ce putem face noi pentru ea”.

În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte precum oportunitățile de export a produselor autohtone, provocările întâmpinate de producătorii autohtoni, oportunități de muncă pentru tineri, se va vorbi despre era startup-urilor și sistemul educațional din țară.

În cadrul evenimentului participanții vor viziona împreună discursuri înregistrate de la conferinţele TED și vor asculta prezentările speakerilor invitați urmate de dezbateri. Pe lângă asta, organizatorii promit o atmosferă caldă, interactivă, cu oameni și idei frumoase ce merită împărtășite.

Evenimentul „Din dragoste pentru Moldova” va începe la ora 19:00 într-o atmosferă ca-n familie la Tipografia 5. Lista speakerilor va fi publicată ulterior. Biletele vor putea fi cumpărate la intrarea în Tipografie, costul unui bilet fiind de 50 lei.

Mai multe detalii aflați pe pagina Facebook a evenimentului.

TEDxChisinauSalon este un set de evenimente interactive, organizate între conferințele TEDx, menite să reunească comunitatea locală și să implice publicul în discuții. Acesta este deschis pentru toate persoanele care doresc să contribuie și să se implice în dezvoltarea unei societăți mai bune.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente