Noi membri – comedianți intră în echipa Kiss FM

ARTICOL SERGIU SI ANDREI (2)
Foto: PC: KissFM.ro

Doi comedianți intră într-un radio. Nu, nu e banc, e pe bune! Și pe glume! Ei sunt Sergiu și Andrei și mai nou fac parte din echipa Kiss FM! Doi tipi dintr-o bucată și niciunul întreg.

Drept dovadă, și-au făcut intrarea în stilul lor: cu o parodie adresată vedetelor din showbiz și a hiturilor realizate de la Smiley, Andra, Alex Velea, Connect-r, Marius Moga, etc.

 

Parodia a facut deliciul publicului întrucât a fost virală pe rețelele de socializare. Ei bine, acum, vedetele, luate peste picior de matinalii Kiss FM au lansat, la rândul lor, o melodie dedicată acestora: „Cine-s Sergiu și Andrei?”
Războiul vedetelor, prezentată ca o bătălie în rime menită să aducă zâmbetul pe buze a adunat până în acest moment peste 2 milioane de vizualizări pe youtube.com.
Iată dovada că și artiștii știu de glumă!

 

Bine, bine și acum ce vor de la noi? Să vă dea trezirea vouă, pe frecvența Kiss FM. Ce au ei, se ia. Râsul e molipsitor…. Trezește-te cu zâmbetul la tine cu Sergiu și Andrei. Sigur fresh. Probabil funny. Oricum, doi. De luni până vineri, dimineața, de la 7:00 la 10:00, la Kiss FM. Râzi cu ei!

Mai multe detalii pe www.kissfm.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente