(foto) Cea mai elegantă parte a prezentării „Din Inimă”: Julia Alert, Di Vero și EHO

DSC_1062
Foto: Prezentarea de modă „Din Inimă” Rochie creată de Diana Voevutki

Cea de-a şasea ediție a prezentării de modă sub egida „Din Inimă branduri de Moldova” a reunit peste 30 de branduri autohtone de succes. Modelele – femei şi bărbaţi ai lumii mondene, au defilat purtând ultimele colecţii vestimentare, create de designerii autohtoni.

Din inimă a devenit un brand recunoscut în rândul consumatorilor moldoveni, produsele sale fiind purtate în prezent de celebrități din Moldova pe panouri publicitare și la emisiuni TV, iar mulți moldoveni bine-cunoscuți au defilat în calitate de modele la prezentările de modă.

Ediția curentă, „Din inimă” va avut 3 „ambasadori ai brandurilor” – Ministrul Culturii, Monica Babuc; soţia Ambasadorului SUA în Moldova, Mary Moser și Ambasadoarea Suediei în Moldova, Ingrid Tersman. Scopul campaniei este de a promova brandurile autohtone și de a dezvolta mândria consumatorilor moldoveni faţă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de producere locală.

Campania „Din Inimă”, lansată și susținută de Proiectul USAID CEED II contribuie la dezvoltarea brandurilor locale de modă, care reprezintă produsele cu cea mai înaltă valoare adăugată ale unei industrii ce oferă locuri de muncă unui număr de peste 20.000 de femei.

„Mi-a plăcut foarte mult prezentarea de modă. Consider că oamenii ar trebui să susțină producția autohtonă, întrucât avem cu ce ne mândri. În plus, aceasta permite țării noastre să se dezvolte. Sekana anul acesta a participat la prezentarea de modă. Colecții de anul acesta a fost clasică. Am mizat mult pe minimalism  și simplitate. Imprimeurile utilizate au fost  dungi și buline, într-o gamă cromatică clasică –  roșu, negru și gri”, a declarat Melnic Liubovi, manager Sekana.

Iată că și Moldova se mândrește cu ținute mai mult sau mai puțin Haute Couture. Rochiile diafane au creat o atmosferă feerică, iar invitații nu încetau să aplaude. Cu zâmbete discrete și pași eleganți au înaintat pe podium beaumonde-ul lumii mondene din Chișinău. Suntem siguri că le vom vedea, în curând, pe covorul roșu de la Cannes:

 

DSC_0982

DSC_1000

DSC_1005

DSC_1008

DSC_1018

DSC_1023

DSC_1032

DSC_1036

DSC_1043

DSC_1057

DSC_1062
Rochie creată de Diana Voevutki
DSC_1070
Rochie creată de Diana Voevutki

DSC_1080

DSC_1085

DSC_1094

DSC_1108

DSC_1109

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente