11 evenimente pentru duminică, 21 septembrie

IMG_7321
Foto: Zbor cu parapanta

Duminică ne așteaptă o zi foarte încărcată cu multe evenimente ce vor avea loc în centrul Chișinăului. Distracție plăcută.

#1. Festivalul Etniilor 

Reprezentanți ai culturii chineze la Festivalul Etniilor din 2013

Evenimentul va debuta la ora 9.30 cu depunerea de flori la monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt, iar la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului republican al etniilor, în Platoul din jurul Havuzului, scena principală. Mai multe detalii pe #diez.

 

#2. Filmări Erudit Cafe: Sezoanele VII-VIII 2014, 21 septembrie

Erudit Cafe

Duminică, 21 septembrie, continuă filmările pentru sezonul VII și încep filmările pentru sezonul VII la Erudit Cafe. Filmările vor începe la ora 11:00. Detalii vedeți aici.

 

#3. Cursa Chișinău Criterium 2014 

Ciclism

Cea mai importantă cursă ciclistică din Chișinău, începe la ora 10:00, din Piața Marii Adunări Naționale, detalii vedeți pe Facebook.

 

#4. Festivalul Râului Bîc 

Râul Bîc

Festivalul va avea loc pe 21 septembrie 2014, în cadrul complexului etno-cultural „Vatra”, la 32 km distanţă de Chişinău pe traseul Chişinău-Ungheni, unde peste 400 de artişti populari din regiune vor reînvia tradiţiile strămoşilor noştri pentru a transmite o suflare nouă rîului Bîc. Acesta va dura o zi, cu începere de la 11.00 şi se va finaliza la ora 19.00. Detalii vedeți pe #diez.

 

#5. Filme Brici – The Wind Rises 

Filme Brici

De Ziua Internaţională a Păcii Filme Brici de invită la proiecţia filmului animat The Wind Rises. The Wind Rises este ultima producţie din cariera marelui cineast japonez Hayao Miayaki – un manifest anti-război plin de emoţie şi culoare. La or 17:30, la Tipografie, detalii pe Facebook.

 

#6. Cupa Olimpică la Ce?Unde?Când? 

Cupa Olimpică

Cupa Olimpică la Ce?Unde?Când? în limba rusă. De la ora 11:00, la Liceul Gogol, prețul de echipă 180 lei, detalii pe Facebook.

 

#7. Trăiește viața în roz 

Viața în roz

În ajunul zilei Luptei împotriva cancerului la sân compania Avon organizează evenimentul „Trăiește viața în roz”, care va avea loc la Chișinău, în data de 21 septembrie. Cu începere de la ora 13:00, detalii pe #diez.

 

#8. Cum să adaug experiență studenției mele 

Experiență

AIESEC Chișinău te invită la evenimentul „Cum să adaug experiență studenției mele”, care se va desfășura pe 21 septembrie în incinta bibliotecii municipale „B. P. Hașdeu”, ora 13.00. Detalii pe #diez.

 

#9. Marea Urbanizare 

Istorii Urbane

Echipa emisiunii ”Istorii Urbane” dă o petrecere în centrul capitalei. Ocupăm strada Veronica Micle, ne distrăm, cunoaștem oameni talentați, descoperim Chișinăul romantic, muzical, creativ și istoric. Vă așteptăm cu drag! Cu începere de la ora 11:00 la Teatrul Luceafărul, detalii pe Facebook. 

 

#10. Set for peace 

Set for peace
Set for peace

Campania Setul Pentru Pace încurajează utilizarea muzicii pentru a aduce oamenii împreună de Ziua Internațională a Păcii, în care DJ-i din întreaga lume vor dedica DJ „set-ul” lor în numele păcii pe 21 septembrie. 2014 va vedea DJ din toată lumea începând cu zonele de conflict armat, până la cluburi de noapte, camere de zi din casele noastre, până la indivizi, dedicând un Set Pentru Pace. La ora 21:00, la Tipografie.

 

#11. Târg de carte la Moldexpo 

Târg de Carte

Compania POLIPROJECT EXHIBITIONS S.R.L. vă invită la TÂRGUL DE CARTE’ 2014, ediţia a IV-a, care se va desfășură în perioada de 18-21 Septembrie la “Moldexpo”, pav. nr.3. Scopul Târgului de Carte: promovarea cărții şi a serviciilor specializate în domeniul învățământului. Mai multe detalii găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente