Cele mai bune știri pe #diez din 19 septembrie

o-teen-reading-outside-facebook
Foto: O tânără citind

Scoția a ales să facă parte mai departe din componența Marii Britanii, târgul de carte de la Moldexpo vă așteaptă, Steaua a câștigat cu 6-0 în Europa League, restul cele mai populare știri pe #diez le vedeți mai jos.

#1. 20 de site-uri de unde poți descărca gratuit și legal cărți 

Puțini dintre noi ies din casă cu o carte în geantă, deși le place să citească. Tot mai mulți dintre noi aleg să citească de pe tabletă, pentru că e mai comod și poți păstra câteva sute de cărți odată. Dar de unde să le descarci, dacă nu vrei să le cumperi?

#2. Rezultate Europa League 18.09.2014: Steaua 6 – 0 Aalborg 

Faza de grupe a Ligii Europa UEFA, ediția 2014/15, a început, oferind 24 de meciuri în seara de 18 septembrie 2014. Vedeți pe #diez rezultatele tuturor partidelor.

#3. Târgul de Carte 2014 este în așteptarea celor pasionați de lectură 

Un nou prilej de a se aprofunda în lumea cărților a fost oferit chișinăuienilor pe 18 septembrie, în cadrul unui târg de carte, organizat în incinta Centrului Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”.

#4. Studenții de la UTM pot urmări online cursurile universitare pe Privesc.eu 

Portalul TV Live și online streaming video, Privesc.eu a lansat de curând un nou modul, care permite studenților să urmărească online unele cursuri de la Universitatea Tehnică din Moldova (UTM). Studenții au posibilitatea de asemenea să recomande profesorii preferați.

#5. Tinerii Moldovei au apărat strada pietonală de mașinile parcate neregulamentar 

Membrii acțiunii civice „Tinerii Moldovei” au blocat astăzi intersecția străzilor Columna și Alexandru Diordiță, pentru a atenționa șoferii care parchează și circulă neregulamentar pe strada pietonală.

#6. Programul evenimentelor de la Târgul de Carte 2014 

Târgul de Carte 2014 a început joi, 18 septembrie, în incinta pavilionului nr.3 al Centrului Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”. Evenimentul va continua până pe data de 21 septembrie și va include un program cultural divers.

#7. Cărți pe care să le citești toamna asta 

Fiecare anotimp vine cu deliciile lui. Vremea se schimbă și preocupările la fel. Iar pentru zilele în care ai prea mult timp liber și nu știi ce sa faci cu el, ți-am pregătit noi o lista de cărți numai bune de citit pe ploaie, vreme ciudată, stând într-un scaun confortabil, cu picioarele urcate pe birou.

#8. Jennifer Lopez a lansat un clip nou, în care-și celebrează formele voluptoase 

J Lo și tânăra interpretă Iggy Azalea au lansat împreună un videoclip pentru piesa nouă cu o denumire sugestivă – Booty.

#9. Vezi cum poţi face internetul Wi-Fi mai rapid 

Calitatea conexiunii wireless la internet poate fi afectată de mai mulţi factori. Deseori, unele probleme, precum calitatea routerului sau faptul că o cameră funcţionează ca o cuşcă Faraday care blochează semnalul, nu pot fi remediate imediat de utilizator. Însă sunt şi mici trucuri pe care le puteţi face pentru o conexiune mai bună.

#10. Despre independența Scoției pe înțelesul tuturor 

În timp ce scoțienii decid astăzi viitorul politic al statului lor, participând la referendumul pentru obținerea independenței, tot mai multă lume se întreabă: de ce Scoția își dorește independența? Pe internet a fost publicat un video care explică acest lucru într-un mod simplu și interesant.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente