Vino la expoziția fotografică a avioanelor pe Aeroportul Internațional Chișinău

IMG_6660
Foto: PC: Avia Invest

Astăzi, 19 septembrie, a avut loc inaugurarea expoziției de fotografii pe Aeroportul Internațional Chișinău, cu ocazia celebrării Zilei Aviației Civile în Moldova.

În cadrul evenimentului, au fost prezentate 76 de imagini realizate de fotografi locali și de peste hotare, în timpul sesiunii de plane spotting sub genericul “SUNrise to SUNset Airport 2014”.

Dintre acestea, 10 cele mai spectaculoase fotografii cu aeronave la aterizare/decolare au fost premiate. Ukraine International Airlines şi Air Moldova au oferit câte un certificat pentru două bilete gratuite tur-retur către oricare destinaţie din harta zborurilor companiilor.

 

PC: Avia Invest
PC: Avia Invest

„Ziua Aviației Civile este un eveniment care nu trebuie să treacă neobservat de către pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău. Pe 20 septembrie, îi așteptăm pe toți la show-ul aviatic, organizat cu același prilej”, a declarat Petru Jardan, directorul SRL „Avia Invest”.

Expoziția se desfășoară la etajul doi al terminalului și este deschisă pentru toți pasagerii și vizitatorii aeroportului.

 

PC: Avia Invest
PC: Avia Invest
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente