Cele mai independente știri de pe #diez din 18 septembrie

2c7fd0cef
Foto: Adăugarea verdelui simbolic pentru Țara Galilor PC: thewire.com

Scoția trebuie să decidă dacă vrea să rămână în componența Marii Britanii, începe să apară informații despre Ziua Națională a Vinului iar în afara Chișinăului s-a pregătit cea mai mare mămăligă din Moldova, mai multe știri de top vedeți mai jos.

#1. Videoclipul interpretei canadiene CHINAWOMAN a fost filmat pe plaja lacului Sculeni 

Pe 7 septembrie a fost lansat videoclipul interpretei canadiene CHINAWOMAN. Spre surprinderea chișinăuienilor, clipul video a fost filmat chiar pe plaja lacului Sculeanca. Piesa se numește „Show Me The Face” și este regizată de Martins Grauds.

#2. Rezultate Champions League 17.09.2014: Porto 6 – 0 BATE 

Pe 17 septembrie 2014, s-au disputat alte 8 meciuri în cadrul Ligii Campionilor UEFA, ediția 2014/15, grupele E, F, G și H. Urmăriți în continuare rezumatele tuturor partidelor jucate.

#3. Cum ar putea arăta drapelul Marii Britanii dacă Scoția își va obține independența? 

Odată cu referendumul ce are loc astăzi, Scoția și-ar putea obține independența față de Marea Britanie. Iată câteva propuneri despre cum ar putea arăta drapelul Regatului Unit fără crucea albă de pe fundal albastru, care aparține scoțienilor.

#4. Chișinăul descoperit din amintiri și ambalaje 

Frumoasa capitală a plaiului nostru – Chișinău a servit drept sursă de inspirație pentru un grup de creatori străini care, în colaborare cu artiștii autohtoni, au reanimat orașul prin intermediul unui colaj alcătuit din desene, ambalaje, tichete și alte obiecte reprezentative locului.

#5. Despre independența Scoției pe înțelesul tuturor 

În timp ce scoțienii decid astăzi viitorul politic al statului lor, participând la referendumul pentru obținerea independenței, tot mai multă lume se întreabă: de ce Scoția își dorește independența? Pe internet a fost publicat un video care explică acest lucru într-un mod simplu și interesant.

#6. 20 de site-uri de unde poți descărca gratuit și legal cărți 

Puțini dintre noi ies din casă cu o carte în geantă, deși le place să citească. Tot mai mulți dintre noi aleg să citească de pe tabletă, pentru că e mai comod și poți păstra câteva sute de cărți odată. Dar de unde să le descarci, dacă nu vrei să le cumperi?

#7. Cele mai deosebite ținute de la London Fashion Week S/S 2015 

Cara Delevingne, Alexa Chung, Stella McCartney, Olivia Palermo şi alte fashioniste au luat cu asalt primele rânduri de la prezentările din capitala Angliei.

#8. Filmele anilor ’50 pot fi vizionate în acest sfârșit de săptămână 

Nopțile filmelor sub stele continuă și chișinăuienii au prilejul să savureze serile tomnatice ale acestui sfârșit de săptămână, pătrunse de atmosfera anilor ’50. Începând cu azi, 18 septembrie, alte trei filme vor fi prezentate pe marele ecran.

#9. Cel mai înduioșător cont de Instagram aparține poliției din Islanda 

Țara cu o populație de 322.000 de locuitori, Islanda, are una dintre cele mai mici rate ale criminalității din lume. Probabil din plictiseală, poliția din Reykjavik a decis să-și creeze un cont Instagram … și acesta este încântător.

#10. Cum să acționezi în cazul întârzierii sau amânării zborului tău 

Zborul cu avionul este în zilele noastre cel mai rapid și sigur mod de a ne deplasa, poate chiar si unul din cele mai plăcute. Dacă ai zburat și nu cunoșteai cum să acționezi în cazul întârzierii sau amânării zborului, îți oferim câteva sfaturi utile pentru a nu întâmpina probleme la aeroport.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente