(video) Basarabeanca care a spart topurile, Angelika Vee revine cu un nou single

_MG_9452_1
Foto: Angelika Vee revine cu un nou single

Frumoasa basarabeancă care a sparat topurile acum patru ani cu piesea „Guale”, Angelika Vee, lansează un nou single „Tie You Up” în colaborare cu producatorul Chris Reece. Melodia îmbină perfect acordurile puternice şi vocea seducătoare a artistei.

Piesa va avea în curând şi o versiune în limba română. „Tie You Up” este o piesa plină de emoții şi pasiune. Mesajul ei este inspirat dintr-o frumoasă poveste de dragoste, poveste ce redă jocul seducției dintre doi îndrăgostiți, un joc pasional în care nimic nu este interzis, atunci când există iubire profundă. Sper ca piesa să placă şi publicului meu de acasă”, a spus artista.

Angelika Vee este prima artistă din spaţiul românesc care a semnat un contract de compoziţie cu Warner Chappell USA, companie care lucrează cu Bruno Mars, Katy Perry, Dr Dre sau Timbaland.

Angelika a compus piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy’s, Tal, Sasha Lopez şi a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan Page, David Solano sau Joachim Garraud.

Angelica Vee este originară din Basarabia şi a reușit sa cucerească inimile a milioane de ascultători, din întreaga lume, cu talentul ei. Filmuleţele sale de pe youtube au un număr impresionant de vizualizări. Tânăra artistă locuiește în prezent în Los Angeles, California.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente