Madonna va lansa un nou album de studio în 2015

madonna_770
Foto: PC: radio.com

Madonna va lansa un nou album de studio în 2015, potrivit managerului cântăreţei pop, care a precizat că aceasta lucrează la noul material discografic cu producătorul american de muzică dance electronică Diplo.

„(Madonna, n.r.) este în studio cu Diplo şi se distrează de minune”, a spus Guy Oseary, care a precizat că noul album al artistei va fi editat de casa de discuri Interscope, o subsidiară a Universal Music.

Diplo, pe numele său real Thomas Wesley Pentz, în vârstă de 35 de ani, este producător, compozitor şi DJ de muzică dance electronică. Dj-ul a declarat, într-un interviu pentru Billboard, că, până în prezent, din colaborarea sa cu Madonna au ieşit cel puţin trei cântece „extraordinare”. „Sunt foarte norocos pentru că (Madonna, n.r.) este foarte înţelegătoare şi deschisă la ideile mele”, a spus Diplo.

Producătorul american a mai anunţat recent, într-un interviu pentru site-ul brazilian Heloisatolipan, că una dintre piesele de pe noul album al Madonnei, pe care a scris-o împreună cu artista americană, se numeşte „Bitch, I’m Madonna”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente