Cum să-ți protejezi aparatul de fotografiat la Festivalul Culorilor?

Color Fest
Foto: Protejați-vă dispozitivele la Festivalul Culorilor, PC: pagina de Facebook Darwin.md

La data de 18 septembrie, va fi dat startul Festivalului Culorilor, unde toți doritorii se vor împroșca cu pudră colorată pentru a-și umple de galben, roz sau verde emoțiile.

Însă cei care vin la festival doar pentru a face poze minunate și colorate, riscă să-și distrugă aparatele de fotografiat, în cazul în care acestea nu sunt protejate cum se cuvine. Astfel, deținătorul canalului de pe YouTube A Photographer’s Life, Scott Jarvie, a venit cu sfaturi utile și produse ieftine pentru a vă proteja prețioșii prieteni.

Tot de ce veți avea nevoie sunt:
– pachete de polietilenă din cele folosite la bucătărie pentru a acoperi sau împacheta anumite produse: acoperiți cu secțiuni mai mari de polietilenă partea care unește lentila cu kitul aparatului;
– bandă adezivă: acoperiți mici linii și găurelele flashului;
– o haină comodă și largă pentru a acoperi complet aparatul de fotografiat, în cazul în care ați hotărât să vă plimbați printre rândurile tinerilor ce se luptă cu culorile.

Pentru mai multe detalii, priviți tutorialul de mai jos, care implică utilizarea minuțioasă a produselor menționate mai sus, precum și aplicarea factorului psihologic în timpul unui asemenea festival pentru a vă păstra aparatul de fotografiat într-o stare perfectă:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente