(foto) Au apărut primele fotografii de la nunta cuplului Brangelina

jnkjkmmn
Foto: PC: buro247.ru

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au căsătorit săptămâna trecută, dar abia acum au aparut primele imagini de la nunta celor doi.

Proaspătul cuplu căsătorit ţine atât de mult la viaţa privată, că a scos din buzunare $200.000 pentru a petrece luna de miere singuri cuc aproape de Insula Malta. De fapt, actorii au amestecat munca cu plăcerea, hotărând să lucreze pentru noul lor film împreună „By The Sea” în acest răstimp de două luni, conform OKmagazine.

„Mulţi oameni au fost de acord să părăsească insula, pentru ca Brad şi Angie să aibă intimitate pentru a filma pelicula”, spune o sursă citată de publicaţia New York Post. „Platoul de filmare e instalat acolo să recreeze atmosfera de pe Riviera Franceză”. O vacanţă în interes de serviciu, se pare, pentru cei care s-au căsătorit pe 23 august în secret, în Franţa.

Familia lui Brad (50) şi Angie (39) vor locui pe un iaht de lux de 30 metri, din septembrie, timp în care vor explora zona insulei. „E un iaht frumos clasic, cu trei catarge”, a adăugat sursa.

De curând, au apărut şi primele fotografii de la nunta mult aşteptată: pe coperţile revistei People şi Hello, o vedem pe Angie în rochia de mireasă, creată, după cum povesteşte, după designul celor șase copii ai lor.

 

PC: buro247.ru
PC: buro247.ru
PC: buro247.ru
PC: buro247.ru
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente