Cele mai cu dor de vară știri de pe #diez din 1 septembrie

fetele 2
Foto: 1 septembrie 2014

A venit toamna în Moldova, elevii și studenții și-au început studiile, microbuzele au devenit mai încărcate iar, voi, cititorii #diez, puteți să vedeți mai joc care au fost cele mai importante știri de pe #diez din 1 septembrie.

#1. Se caută „Ambasadorii Turismului Moldovenesc” care să ne promoveze țara în străinătate 

Agenția Turismului este în căutarea unor moldoveni, personalități reprezentative ale țării, care dețin o recunoaștere internațională și care ar putea să constituie adevărați vectori de promovare a Republicii Moldova pe plan internațional.

#2. Fotografii nud ale unor vedete au apărut pe internet 

Fotografii nud ale mai multor vedete americane, printre care se numără actriţa Jennifer Lawrence şi cântăreţele Rihanna şi Avril Lavigne, au apărut, duminică, pe reţelele sociale, după ce conturile iCloud ale acestora au fost sparte.

#3. Playlist la început de toamnă de la Geta Bagheta 

Geta Bagheta este fotograful care cucerește de fiecare dată prin portretele sale feminine și măiestria cu care reflectă frumusețea „sexului slab” în imaginile sale. Astăzi, ea ne-a spus care cântece o însoțesc la început de drum în toamnă.

#4. Liceul Mihai Viteazul: Școala din nou în calendarul unui sistem educațional care se schimbă 

1 septembrie este sărbătoarea care-ți provocacă sentimente mixte: unii elevi o așteaptă cu nerăbdare, pentru a-și revedea colegii, a-i cunoaște pe cei noi, pentru a obține cunoștințe frumoase și note bune.

#5. 10 evenimente pe care să nu le ratezi în luna septembrie în Chișinău 

Temperaturile estivale au mai coborât în termometre, vacanțele și concediile s-au sfârșit. Aceste semne ne dau de veste că a venit toamna. Dar asta nu înseamnă ca nu ne mai distrăm, pentru că oferta de evenimente a lunii septembrie este tentantă și atrăgătoare.

#6. Previziuni astrologice pentru luna Septembrie 2014 

În prima parte a lunii septembrie 2014 ar mai putea să reverbereze unele ecouri ale conjuncției Marte-Saturn. Atenție mai ales pentru Scorpioni, Tauri, Vărsători și, poate, Lei.

#7. Cea mai aiurea parte a Ice Bucket Challenge sunt oamenii care o critică 

Ice Bucket Challenge care a cuprins întreaga lume online, are atât susținători, cât și persoane care o critică. Vice.com a publicat un text a unei persoane bolnave de scleroză laterală amiotrofică (ALS) în care spune că partea cea mai aiurea a întregii povești sunt oamenii care critică inițiativa.

#8. Selfie-uri și flori: cum a fost 1 septembrie pe Instagram 

Fiecare dintre noi a avut un 1 septembrie cu flori, fundițe și tristețea că vara a plecat. Însă toate generațiile au tradițiile sale de a petrece prima zi de toamnă.

#9. Doru Dorogan: La MoldMart vom reuși să reîntoarcem prestigiul mărcii „Produs în Moldova” 

Echipa #diez a discutat cu Doru Dorogan – directorul MoldMart despre povestea primului târg al producătorilor autohtoni și necesitatea acestuia pe piața moldovenească.

#10. Cerul înstelat al Moldovei văzut timp de 12 nopți magice 

Recent a apărut un videoclip, care, în circa 5 minute, prezintă cele mai frumoase priveliști ale cerului înstelat văzut din Moldova. În 4 luni, aprilie – august, s-au muncit 50 de ore, pe parcursul a 12 nopți, pentru a monta un filmuleț alcătuit din peste 10 mii de fotografii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente