Ambasada Germaniei caută fotografi pentru evenimentele oficiale

konzert6
Foto: Concertului de vară al Ambasadei Germaniei 2014

Ambasada Germaniei la Chișinău caută fotografi pentru evenimentele oficiale: recepţii, concerte sau inaugurări de expoziţii. Sunt invitați să aplice pentru post, fotografii sociabili, creativi, politicoşi şi care au experienţă în domeniu.

Dacă sunteți interesați de post, expediați pentru aplicare:

# Câteva exemple relevante de fotografii (rezoluţia minim 3000×2000 pixeli)
# Scrisori de recomandare
# O scurtă scrisoare de prezentare, în care să ne informaţi despre experienţa dumneavoastră de până acum, dar şi despre onorariul solicitat.

Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi. Cu fotografii vizaţi se va încheia câte un contract de prestare a serviciilor pentru fiecare eveniment în parte (un contract de lungă durată între ambasadă şi fotograf nu este posibil).

Dosarul cu documentele necesare îl puteți prezenta:

# Personal
# Expedia prin poştă la adresa: Ambasada Republicii Federale Germania, Secţia presă, str. Maria Cebotari 35, 2012 Chișinău
# Prin e-mail la [email protected].

Dacă dumneavoastră nu puteţi expedia mostrele de fotografii şi alte documente prin e-mail, atunci le puteţi expedia stocate toate pe un CD sau DVD. Prin expedierea mostrelor de fotografii dumneavoastră declaraţi pe proprie răspundere că aceste fotografii sunt făcute exclusiv de dumneavoastră. Din păcate ambasada nu poate expedia confirmarea primirii dosarului dumneavoastră. Ambasada va contacta exclusiv doar fotografii pe care va dori să-i delege.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente