Previziuni astrologice pentru luna Septembrie 2014

10609312_781728225213198_215614254_n
Foto: Balanță PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez

În prima parte a lunii septembrie 2014 ar mai putea să reverbereze unele ecouri ale conjuncției Marte-Saturn. Atenție mai ales pentru Scorpioni, Tauri, Vărsători și, poate, Lei.

Berbec
Cu Venus, planeta iubirii, în casa a VI-a a Berbecului, septembrie 2014 aduce în atenție conexiunile dintre viața în doi și îndatoririle cotidiene. Astfel, locul de muncă ar putea desemna mediul în care se dezvoltă o nouă idilă sau în care evoluează legătura existentă.
Relațiile cu colegii, colaborările și asocierile Berbecului sunt în prim-plan în septembrie 2014.

Există o mare predispoziție pentru munca de echipă și chiar dacă, în general, te descurci bine pe cont propriu, acum ai mai mult succes lucrând umăr la umăr cu altcineva. Creativitatea te însoțește pe tot parcursul lunii septembrie 2014.

Taur
Traversezi o perioadă încântătoare: casa pasiunii Taurului este luminată de razele fierbinți ale Soarelui și de sclipirile seducătoare ale lui Venus. Dacă ai o legătură stabilă, în septembrie 2014 poate fi reaprinsă flacăra pasiunii, iar dacă îți dorești un copil, acum ai mai multe șanse să îl concepi. Septembrie 2014 ar putea fi o luna propice și pentru a te logodi sau pentru a te muta împreună cu omul drag.

Iată o lună în care poți face dovadă întregii tale creativități, în care îți poți scoate la rampă talentele și aptitudinile. În septembrie 2014 forță ta de expresie atinge punctul maxim, iar dacă ai înclinații artistice, poți să dai lovitura.

Gemeni  PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez
Gemeni PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez

Gemeni
Mercur, stăpânul Gemenilor, se află chiar în casa iubirii și a erotismului Gemenilor, arătând din capul locului câtă importanță are viața sentimentală în această perioadă. O mulțime de gânduri se polarizează în jurul ideii de dragoste, iar avântul romantic și vigoarea sexuală îți impulsionează o serie de inițiative și acțiuni. Acum se poate naște o mare pasiune.

Interesele Gemenilor în luna septembrie 2014 par orientate mai mult către viața particulară, familie și proprietăți, decât către realizări și ambiții profesionale. Te poți remarca prin ingeniozitate, performanțe intelectuale, abilități oratorice și talente diverse. Te pricepi de minune să-ți promovezi produsele.

Este recomandat să duci o viață cât mai sportivă, fără excese, iar eventualele prescripții medicale să fie urmate întocmai.

Rac
Relațiile Racului sunt strâns legate de comunicare pe tot parcursul lunii septembrie 2014. Comunicarea între partenerii de cuplu este mai bogată, mai importantă sau informațiile trec mai ușor de la un partener la altul. Există un mai amplu schimb de idei sau păreri, se intensifică schimbul de mesaje, se lasă cu declarații și mărturisiri.

O bună parte din discuțiile purtate de Raci în septembrie 2014 vizează locuința, familia, coabitarea, proprietățile. Plimbările în doi, întâlnirile și călătoriile romantice sau cu scop sentimental fac și ele parte din peisajul perioadei.

Leu
Prima parte a lunii Septembrie 2014 nu este foarte bogată în evenimente cu tentă sentimentală. În această perioadă, viziunea Leilor este mai degrabă practică decât romantică, iar interesele cuplului se canalizează în direcția banilor, a casei și a proprietăților.

Există o foarte bună comunicare cu partenereul/partenera, dar această comunicare se înscrie în același cadru rațional, logic, pragmatic.

Partea a doua a lunii septembrie 2014 este mult mai pasională: Marte scapără plin de dorințe și de poftă de acțiune în casa iubirii și a erotismului Leului. Sunt favorizate activitățile intelectuale și cele comerciale, comunicarea (orală sau scrisă), informațiile și drumurile, inițiativele noi și demersurile, în general. Interacțiunea și mișcarea sunt aducătoare de câștig.

Leu  PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez
Leu PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez

Fecioară
Venus, planetă iubirii, se află chiar în zodia Fecioarei aproape toată luna septembrie 2014, așa că te așteaptă o perioadă frumoasă pentru dragoste și agreabilă pentru viața de cuplu în general.

Venus, supranumită „Mica Benefică”, îți încurajează înclinațiile romantice, îți sporește nevoia de tandrețe și te înarmează cu o putere de seducție irezistibilă.

Exerciți mult farmec asupra celorlalți iar, la rândul tău, ai o mare deschidere amoroasă și reziști greu tentațiilor și propunerilor indecente, care acum parcă sunt mai frecvente ca oricând. Te distrezi și socializezi mult, prin urmare ocaziile nu lipsesc. Trecerea Soarelui prin zodia Fecioarei are un efect energizant și da poftă de acțiune, iar trecerea lui Venus prin zodia Fecioarei îți aduce optimism, veselie și umor.

Balanță
Este o lună care cere multă mișcare, stimuli noi și diversitate. Interesele te pot purta către sfera educativă, culturală sau legislativă și pot avea legătură cu străinătatea sau cu colaborarile la distanță. În partea a doua a lunii septembrie 2014 este posibil să apăra evenimente-surpriză sau alte întâmplări care înviorează atmosfera ori care pot chiar să provoace unele schimbări.

Balanțele nu sunt în cea mai bună formă în septembrie 2014. Organismul este slăbit iar imunitatea este scăzută.

 PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez
PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez

Scorpion
Viața sentimentală a Scorpionilor evoluează mulțumitor în septembrie 2014, într-un cadru nu foarte pasional, dar armonios, cu perspective promițătoare. În această perioadă, relația Scopionilor se bazează mai mult pe prietenie și complicitate, decât pe împărtășirea unor emoții intense și adânci.

Cuplul parcurge o perioadă veselă, lipsită de griji, caracterizată de socializare, distracții, optimism și proiecte de viitor. Prietenii pot apărea și ei în prim-plan, ca mediatori sau sfătuitori în probleme de inimă.

Partea a doua a lunii septembrie 2014 este mai relaxată decât prima. Septembrie 2014 este o lun[ activă și plină de șansă pentru Scorpioni în plan profesional.

Săgetător
Venus, planeta iubirii, se află în cel mai înalt punct al horoscopului tău solar, deci viața de cuplu a Săgetătorului are tangență cu ambițiile, prestigiul și poziția.

În septembrie 2014 este posibil să se nască o relație cu cineva implicat în cariera ta, sau ca partenerul/partenera să te ajute să avansezi, sau că deciziile profesionale să-ți fie influențate de sentimente – ori invers.

Cu Soarele în casa carierei Săgetătorului, septembrie 2014 este o luna de succes.

Influența Soarelui te ajută să te remarci, să te impui, să strălucești. Faci impresia unei persoane competente și stăpâne pe situație. Ai mai multă autonomie și putere de decizie și îți poți pune în valoare calitățile de lider și organizator.

 PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez
PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez

Vărsător
Venus, planeta dragostei, traversează casa a noua a Capricornului. Depărtările și spiritualitatea se întrepătrund cu viața ta sentimentală într-un mod incitant, poate ușor exotic, ce-ți poate oferi experiențe inedite și îți deschide noi perspective asupra lumii.

Relațiile la distanță și călătoriile romantice sau cu miză amoroasă pot colora peisajul lunii septembrie 2014.
Interesele principale ale Capricornilor în septembrie 2014 se situează în zonă informației și a comunicării. Muncă de concepție, cercetarea, studiile, expunerile și discursurile îți aduc recunoaștere și succes.

Financiar, în septembrie 2014 se simte o învigorare, un fel de avânt novator, și pot apărea planuri de anvergură în domeniul afacerilor sau al investițiilor.

 PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez
PC: Ilustrație realizată de Liviu Sirbu pentru #diez

Vărsător
Trecerea lui Venus prin casa a opta a Vărsătorilor aduce un interes mai mare pentru latura subtilă, adâncă și misterioasă a relației. Este o perioadă bună pentru a-ți analiză sentimentele sau pentru a sonda emoțiile, nevoile și resorturile psihologice ale partenerului/partenerei. Se mai poate să afli un secret care privește relația sau pe omul de alături.

Ai multă determinare în urmărirea obiectivelor, ești competitiv(ă) și simți nevoia să lupți, să-ți dovedești forța și valoarea, să-ți delimitezi teritoriul de influență și să-ți impui punctul de vedere.

Pești
Ești privilegiat(ă): în septembrie 2014 Soarele și Venus străbat casa cuplului Peștilor. Soarele arată încotro se dirijează energia și interesul perioadei, punctând faptul că relațiile și partenerul/partenera îți polarizează atenția, că toate acțiunile și proiectele tale se rotesc în jurul lor.

Venus este planeta iubirii și a armoniei, iar trecerea ei prin sectorul relațional al Peștilor îți aduce șanse și împliniri. Ai o mare nevoie de dragoste și o mare disponibilitate de a oferi, la rândul tău, dragoste. Îți reverși afecțiunea asupra omului drag, găsești gesturile și cuvintele potrivite pentru a ți-l apropia.

 

Liviu Sirbu PC: facebook.com/Liviu.sirbu
Liviu Sirbu PC: facebook.com/Liviu.sirbu
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente