Prețul unui smart-ceas va fi de circa 400 de dolari

un concept Martin Hajek
Foto: Un concept de iWatch, propus de Martin Hajek, PC: martinhajek.com

Compania Apple ar putea vinde noile smart-ceasuri, botezate iWatch, la un preț de circa 400 de dolari când acestea vor fi puse în vânzare.

Potrivit Re/Code, directorii executivi ai companiei au discutat prețurile noului iWatch, care poate fi în jur de 400 USD. Însă prețurile nu sunt precise, și posibil nu vor fi cunoscute nici până la 9 septembrie, când va avea loc marele eveniment al dezvăluirii noilor smarphone-uri iPhone 6, iPhone 6L și iWtach.

Un asemenea preț ar putea poziționa acest dispozitiv pe ultimile nivele de vânzări, întrucât cele mai noi dispozitive Android costă până la 250 de dolari. Însă este greu de identificat un preț normal al smart-ceasurilor, întrucât nu a fost clarificat conceptul de bază al iWatch-ului și nimeni nu știe cum el va arăta.

Se presupune că acest accesoriu va fi conectat la iPhone, și va colecta informație despre starea sănătății purtătorului, dar și va poseda celelalte caracteristici și funcții ale smartphone-ului.

Conform zvonurilor, ceasul va avea un ecran touchscreen și va lucra pe o versiune modificată a platformei iOS, pe care la moment lucrează iPhone și iPad. De asemenea, se zvonește că iWatch-ul va fi componenta-cheie a noii aplicații de sănătate pentru versiunea iOS 8, care va fi updatată în timpul apropiat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente