Estas Tonne a rămas încântat de Moldova și de Festivalul de Muzică Gustar 2014

1947623_10203488995440410_4308842769277902749_n
Foto: Estas Tonne la Gustar Music Festival 2014. PC: Giedrius Dagys

Vestitul chitarist Estas Tonne care a evoluat în cadrul Festivalului Gustar, în perioada 23-24 august, a rămas plăcut surprins de Moldova și de moldoveni.

Pe pagina sa de Facebook el a scris: „Minunată Moldova! Mulțumesc pentru experiența bogată. A fost o plăcută surpriză să stabilesc o legătură cu acest pământ! Profunde mulțumiri pentru tot ce a făcut ca asta să se întâmple!”. Mai jos, el a atașat un album cu fotografii făcute de Giedrius Dagys în perioada festivalului.

 

Estas Tonne și fanii săi la  Gustar 2014. PC: Giedrius Dagys
Estas Tonne și fanii săi la Gustar 2014. PC: Giedrius Dagys

Însăși fotograful la fel are doar cuvinte bune de spus despre țara noastră. „Această călătorie ne-a adus înapoi în timp, oameni minunați au avut grijă de noi în timp ce priveliștea ne-a reînviat memorii din trecutul nu prea îndepărtat”, a menționat Dagys pe pagina Facebook. „Festivalul Gustar la care am participat este cel mai de amploare și mai prestigios din Moldova, la moment. Va fi nevoie de ceva timp ca schimbările să înceapă, dar până ce îți mulțumim, Moldova, pentru această experiență de neuitat”.

 

Estas Tonne. PC: Giedrius Dagys
Estas Tonne. PC: Giedrius Dagys
Estas Tonne și Fodor Reka. PC: Giedrius Dagys
Estas Tonne și Fodor Reka. PC: Giedrius Dagys

Estas Tonne a cântat în duet cu Alex Calancea Band și cu Fodor Reka. Gustar Music Festival 2014 a fost la cea de-a 5-a ediție. Tradițional, el are loc la Orheiul Vechi și anul acesta el a durat trei zile, de la 23 până la 25 august.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente