(video) Panglici tricolore distribuite în transportul public din Chișinău

28470_1290295533306_7133650_n
Foto: Panglici tricolore în transportul public din Capitală

Peste 100.000 de panglici tricolore au fost distribuite astăzi în toate unitățile de transport public din Capitală. Acțiunea a fost organizată de Mișcarea Civică Tinerii Moldovei, cu sprijinul Primăriei Municipiului Chișinău și ÎM Regia Transport Electric.

Pe lângă biletele de călătorie, taxatorii au împărțit călătorilor și câte o panglică tricolor, pentru a marca Ziua Independenței Republicii Moldova. Evenimentul face parte din campania cu genericul „Tricolorul Unității Naționale” și are ca scop promovarea tricolorului ca simbol național al iubirii față de patrie, limbă, istorie. „Tricolorul este, de fapt, un simbol al rezistenței neamului nostru, reprezintă onoarea și demnitatea, curajul de a nu ceda și puterea de a merge mai departe”, precizează Dinu Plângău, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Totodată, pentru a marca Ziua Limbii Române, panglici tricolore vor fi distribuite în transportul public și pe data de 31 august. La finalul campaniei, pe data de 14 septembrie, va fi organizat Marșul Tricolorului, unde va fi desfășurat un tricolor de 300 de metri lungime.

IMG_9872

Imagini video: Curaj TV.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente