Cele mai distinse știri de pe #diez din 21 august

3
Foto: Studenți

Azi mai multă lume a acceptat provocarea Ice Water Bucket Challenge, printre care și Ambasadorul Marii Britanii în Moldova, un autocar a luat foc, se dau burse în Germania și am mai cunoscut un mentor din programul Mentor Me

#1. Ce trebuie să ai cu tine la festivalul în aer liber Gustar 2014 

La un festival în aer liber întotdeauna trebuie să fii bine echipat și pregătit moral pentru orice, fiindcă poți avea parte de aventura vieții, dar să-ți dai seama că ai uitat aparatul foto acasă.

#2. Un autocar cu pasageri la bord a luat foc în apropierea postului vamal Leuşeni 

Un autocar cu 51 pasageri la bord care se îndrepta spre orașul Padova, Italia, a fost cuprins de flăcări în apropiere de postul vamal Leuşeni în această seară.

#3. Dorin Chirtoacă este cea mai provocată persoană din Moldova la Ice Water Bucket Challenge 

La acest moment, singura persoană cu 2 nominalizări la Ice Water Bucket Challenge este primarul Chișinăului – Dorin Chirtoacă. Acesta a fost provocat marți de către un tânăr, Marcel Lupanciuc, și miercuri, de către Natalia Morari.

#4. Burse de studii pentru dezvoltare postuniversitară în Germania 

Serviciul German de Schimb Academic (German Academic Exchange Service) lansează “Programul de burse pentru dezvoltare postuniversitară DAAD” pentru perioada 2015-2016, program finanţat de către Ministerul Federal pentru Dezvoltare şi Cooperare Economică din Germania.

#5. Cu ce s-au răsfățat moldovenii din Canada la Restaurant Day à la Moldova acasă la Nata Albot 

Mâncarea ca la mama acasă sau „mâncarea de la pământ”, dorul de țară și dragostea față de aproape i-au făcut pe moldovenii din Montréal, Canada, să se unească în hore, să joace băsmăluța, să cânte și să petreacă ca în zilele mari în curtea casei Natei Albot, la un eveniment dedicat întru totul gastronomiei moldovenești: Restaurant Day à la Moldova.

#6. Scuarul Teatrului Cehov reînvie creativ: Reciclare promovată prin artă 

Scuarului Teatrului Cehov din Chișinău i se acordă în ultimul timp o atenție sporită, cu intenția de a renova spațiul acestuia și a-l adapta pentru locuitorii capitalei. O tânără a venit cu o inițiativă creativă care transmite și un mesaj ecologic profund.

#7. Cum arată membrii echipei #diez după un lighean de apă 

Se spune: „What goes around, comes around” (Ce dai, aceea primești). Astfel, sâmbătă, noi am început Ice Water Bucket Challenge-ul în Moldova, iar acum pe rând, atât actualii membri ai echipei #diez, cât și foștii reporteri sunt provocați să susțină cauza organizației Hospice Angelus Moldova.

#8. 11 motive de ce Gustar 2014 va fi cel mai bun de până acum 

Anul acesta, Festivalul de Muzică Gustar va avea ca niciodată mulți interpreți de calibru și surprize care ne vor face petrecerea mai frumoasă.

#9. Endava Moldova a acceptat în cascade provocarea Ice Bucket Challenge pentru Hospice Angelus 

Înainte să fie udată de către pompieri, redacția UNIMEDIA a provocat întreaga echipă Endava să accepte provocarea pentru Hospice Angelus. Astfe, azi dimineață, pe acoperiș, echipa Endava a răspuns printr-un joc de cascade.

#10. Ambasadorul Marii Britanii în Moldova, Phil Batson, a acceptat provocarea de Ice Bucket Challenge pentru Hospice Angelus Moldova 

Phil Batson, Ambasadorul Marii Britanii în Moldova, este primul oficial de rand înalt care lucrează în Moldova și care acceptă provocarea de Ice Bucket Challenge. Acesta a fost provocat de către John McKellar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente