La Chișinău va avea loc cea de-a treia ediție Drupal Global Training Day

drupal
Foto: PC: Facebook/ Drupal Moldova Association

Pe 29 August 2014, Asociația Drupal Moldova va organiza Drupal Global Training Day în Republica Moldova. Aceasta va fi cea de a treia ediție a evenimentului Drupal Global Training Day Moldova și cu siguranță nu ultima.

Drupal Global Training Days este o inițiativă a Asociației Drupal pentru a introduce utilizatorii începători cu Drupal. Asociația Drupal, în parteneriat cu diverse alte organizații Drupal de nivel local, organizează Drupal Global Training Days la nivel mondial în aceeași zi. Astfel, la 29 August, Asociația Drupal Moldova va fi una din peste 40 de organizații din întreaga lume ­ organizatoare a Drupal Global Training Day 2014 și Chișinău va fi unul din peste 40 de orașe din Europa, America de Nord, Asia Pacific și Africa în care va avea loc evenimentul.

Activitatea Asociaţiei Drupal Moldova are drept scopuri principale promovarea sistemul de management al conținutului Drupal şi sistemele de tip open source (atât local cât şi internaţional), organizarea evenimentelor educaționale, suportul comunităţii locale Drupal, căutarea parteneriatelor cu agenţi economici, instituţii publice şi organizații non-guvernamentale din ţară şi din afara ei. Scopul organizării Drupal Global Training Day în Republica Moldova și a altor evenimente similare este să aducă Drupal mai aproape de tinerii din Republica Moldova, să­-l prezinte ca o soluție pentru un viitor mai luminos cu o carieră în IT în calitate de developer Drupal.

Asociația Drupal Moldova a organizat o serie de evenimente în perioada 2013­ – 2014 printre care se numără:
# Drupal Global Training Day 2013;
# Drupal for Business 2013;
# Drupal Trainings for Central Public Administration representatives of Moldova;
# Moldcamp 2014 ­ first DrupalCamp in Moldova.

Participarea la Drupal Global Training Day Moldova este gratuită! Evenimentul va avea loc pe 29 august, la orele 18:00. Acesta va avea loc în incinta “Centrului de Informare și Access”, bd.Stefan cel Mare și Sfînt, 134, et.4 (Oficiul Poștal Central).

Pentru a confirma participarea la eveniment, sunteți rugați să vă înregistrați aici. De asemenea, alte detalii le puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente