(video) Vedetele „intră“ la apă în scop caritabil

erere
Foto: Rita Ora acceptă provocarea PC: dailymail.co.uk

Fenomenul ALS Ice Bucket a luat cu asalt reţelele de socializare, iar starurile au acceptat provocarea de a „intra“ la apă pentru a-i ajuta pe bolnavii de scleroză.

Justin Timberlake, Taylor Swift, Eva Longoria, Lady Gaga, Robert Downey Jr. şi multe alte vedete şi-au turnat o găleată de apă cu gheaţă în cap, încurajând astfel strângerile de fonduri pentru bolnavii de ALS (n.red. scleroză laterală amiotrofică), o afecţiune pentru care încă nu s-a descoperit un remediu.

Iar campania pare să dea din plin rezultate: Asociaţia ALS a anunţat deja că donaţiile au crescut semnificativ în acest an.

Provocarea ALS Ice Bucket poate fi comparată cu leapşa. Starurile acceptă provocarea şi filmează momentul… ud, urmând să nominalizeze şi alte persoane pentru aceeaşi probă. Până acum, cei mai curajoşi s-au dovedit a fi Gisele Bündchen care a provocat-o pe Anna Wintour şi Justin Bieber care l-a nominalizat pe Barack Obama (da, şi noi aşteptăm cu nerăbdare să îl vedem pe preşedintele Statelor Unite ale Americii cum intră la apă!).

Iată şi cele mai haioase filmuleţe ALS Ice Bucket pe care starurile le-au postat până acum pe Internet.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente