Estas Tonne va cânta în duet cu Alex Calancea Band la Gustar 2014

collage
Foto: Colaj #diez.

Estas Tonne, unul dintre cei mai virtuoși chitariști din lume va face un duet cu cel mai bun basist din Moldova – Alex Calancea.

În prima zi a Festivalului de Muzică Gustar 2014, pe 23 august, la ora 19:30, vom avea parte de un performance unic de la doi chitariști de valoare.

Estas Tonne e muzicianul care a cutreierat mări și țări cu fantasticele sale concerte, ce l-au consacrat ca unul dintre cei mai buni chitariști contemporani. Muzica lui este o fuziune din structura clasică, cu tehnică de flamenco, caracteristici ale muzicii latino, rădăcini de Gypsy și un amalgam de sunete electronice.

Alex Calancea este un nume de referință în muzica locală. E un chitarist superb, care a lucrat aproape cu toţi soliştii şi instrumentiştii din Moldova. Astăzi, „Alex Calancea Band” este considerat drept un etalon al virtuţilor muzicale.  La momentul actual, trupa lucrează în paralel la două albume, unul instrumental și unul cu mai mulți interpreți din Republica Moldova.

Bilete la festival le puteți procura pe iTicket, la sediile StarNet din Chişinău și pe site-ul Gustar.md. De asemenea, puteți utiliza serviciul online Fest.md de mai jos. Copiii sub şapte ani au acces gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente