(foto, video) Cine este frumoasa basarabeancă Xenia Gavrilov, fotomodelul anului 2014 în România

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-461 (1)
Foto: PC: fpeople.ro

În vârstă de 18 ani, frumoasa Xenia Gavrilov este din Chişinău, Republica Moldova şi are dimensiuni excepţionale: înălţime 1,80 metri şi măsuri 86-60-90. Ea a câştigat concursul internaţional FashionTV Black Sea Model 2014 de la Mamaia (România), ceea ce îi va deschide uşa către marile podiumuri de modă ale lumii.

La competiţia de modele au participat 21 tinere demne de podiumurile de modă internaţionale. Ele au fost votate online, pe site-ul www.fashiontv.com, de admiratori din toată lumea, iar la Mamaia au trecut prin două probe: defilarea în costume de baie create de Vero Milano, apoi în ţinute de seară couture semnate de designerul internaţional Walid Atallah, relevă  Adevărul România.

xenia-gavrilov-fashiontv-model-14

collage1

xenia-gavrilov-fashiontv-model-16

Marea câştigătoare a titlului FashionTV Black Sea Model 2014 a fost desemnată Xenia Gavrilov, o tânără şatenă cu ochi căprui din Basarabia, având dimensiuni de senzaţie: înălţime 1,80 metri şi măsuri 86-60-90. Tânăra a devenit studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice din Universitatea Ovidius, fiind a şasea pe lista de admitere cu taxă la specializarea Administrarea afacerilor – Economia firmei. Graţie formelor perfecte şi a zâmbetului ei larg, ea s-a remarcat şi la defilările anterioare de pe scena FTV 2014 de la Mamaia.

Xenia Gavrilov a fost selectată de Caravana FashionTV din Moldova, acolo unde reprezentant este designerul Daniel Racovizza. Ea a absolvit Liceul Teoretic Ştefan cel Mare din Chişinău, iar această vară a devenit studentă la Constanţa. „Planurile mele ţin de modeling, nu vreau să mă opresc aici. FTV mi-a oferit o oportunitate enormă la care nici nu am visat şi am de gând să mă folosesc de ea din plin, căci nu mă văd nicăieri altundeva decât în lumea modei“, mărturiseşte Xenia.

La FTV a ajuns după ce la o prezentare câteva modele FashionTV i-au spus să se înscrie la casting şi să prezinte creaţiile lui Daniel Racovizza. Iniţial era vorba să stea o săptămână la Mamaia, dar stă deja de două luni şi mărturiseşte că nu îi e dor de casă.

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-174

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-179

Ca să arate aşa, Xenia afirmă că ţine doar de noroc. „Nu fac absolut niciun efort, ba din contră pot să-mi permit să exagerez şi cu mâncarea. Dar de când am venit la FTV, mi-am dat seama că fericirea mea poate să nu dureze foarte mult şi m-am apucat serios de sală. Continui să mănânc mult, dar sănătos şi am grijă de mine. Nu practice niciun sport, din păcate, însă aici am avut posibilitatea să fac câteva sporturi de apă. Îmi place să mă ocup de voluntariat şi ador animalele – asta am moştenit-o de la tata. Astă-primăvară am participat chiar la recensământul din Republica Moldova, unde ca un cetăţean disciplinat ce sunt am activate ca recenzor“, râde frumoasa Xenia.

Pe podium a urcat la vârsta de 15 ani, când o prietenă a invitat-o să prezinte o ţinută din colecţia sa, cu care susţinea examenul de licenţă de la universitate. Era o prezentare mică, dar adolescenta de atunci a rămas impresionată de emoţii, de atmosferă, de luminile reflectoarelor, aşa că a fost captivată de microbul podiumului de modă.

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-339

„Mi-am dorit să devin model, însă nu aveam curajul şi posibilitatea să practic modelingul. În Moldova, la acel moment, nivelul era zero, acum lucrurile stau puţin mai bine datorită agenţiilor internaţionale care oferă oportunităţi enorme, aşa cum a făcut FTV în cazul meu“, arată tânăra.

Cât despre vara petrecută la Mamaia (România), Xenia spune că a fost cea mai frumoasă din viaţa ei. „Pot să spun că am avut cea mai frumoasă vară! Am căpătat multă experienţă, am devenit mai puternică şi mai sigură pe mine. Am făcut cunoştinţă cu foarte multă lume care m-a influenţat şi mi-a schimbat părerea despre întreaga lume. Am învăţat cum stau lucrurile, de fapt. A fost şi greu, şi obositor, dar pot să afirm ferm că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Şi e doar începutul!“, este încrezătoare Xenia, câştigătoarea premiului internaţional de la Mamaia.

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-456

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-463

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-470

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-510

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente