(video) Luni va avea loc prezentarea spotului video publicitar al Republicii Moldova

poormoldova001-73
Foto: PC: englishrussia.com

Video-ul pentru promovarea turismului în Republica Moldova va fi lansat luni, 4 august, și a fost realizat ca rezultat al parteneriatului de succes între Agenția Turismului a Republicii Moldova, sectorului privat și Proiectului USAID CEED II.

După ce la începutul lunii februarie, Agenţia Turismului a prezentat spotul de promovare a Republicii Moldova, care a fost dur criticată de internauți, instituția a decis atunci stoparea procedurii de difuzare al spotului publicitar la posturile TV internaționale și realizarea unui nou produs mai calitativ. (Vezi aici versiunea integrală a filmului publicitar – turistic „Moldova – Holiday”). Noul spot, va fi prezentat luni, 4 iulie, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către Agenția Turismului, mesajul cheie pe care se va merge de această dată va fi “#1 off the beaten path travel destination in Europe” (Destinația turistică Nr. 1, neexplorată în Europa). Astfel a fost numită Moldova de către Lonely Planet, cea mai mare și credibilă editură de ghiduri de călătorie din lume. Acesta și este mesajul cheie care stă la baza unei campanii integrate de comunicare pentru anii 2014 – 2015 care va fi desfășurată pe cele mai importante piețe țintă: Germania, Marea Britanie, Polonia, Franța, Țările Scandinave.

Coloana sonoră a spotului de promovare a Republicii Moldova ca destinație turistică este semnată de DJ-ul moldovean Andrew Rayel, care a intrat în topul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, în care s-a clasat pe poziția 28. Piesa „The End at Pianoland” face parte din albumul „Find Your Harmony” al tânărul DJ.

Potrivit bloggerului Eugen Luchianiuc, care a fost un eveniment de pre lansare a video-ului: „Spotul e făcut de oameni pentru țară şi nu de oameni pentru raport. Iar coloana sonoră a spotului e moldovenească. Modernă și moldovenească.” Potrivit lui Eugen, urmează să fie lansate trei spoturi: pentru web o variantă scurtă și una lungă, și un spot care va rula pe TV. Spotul în engleză este sonorizat de ambasadorul Marii Britanii în Moldova, Phil Batson.

Noul spot corespunde ofertei turistice și poziționării țării care ne diferențiază de alte destinații turistice și face parte dintr-un complex de activități de suport acordate de către Proiectului USAID CEED II.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente