Top știri din 1 august

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate pe 1 august 2014. PC: colaj #diez

Tatuaje în Chișinău, modelling în România, horoscopul pentru august și program de studii în SUA, în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 1 august 2014.

#1. Rudolf Kalousdian: Cei mai buni artiști de tatuaje vin din Europa de Est

Fiind deținătorul unui studio de tatuaje cu o echipă de artiști talentați și plini de viață, omul care contribuie la dezvoltarea cultului muzical în Republica Moldova, familist și pur și simplu o persoană deschisă, Rudolf Kalousdian pare un om mulțumit de viața în care pasiunea sa ia amploare.

#2. Connect.IT: toate schimbările pornesc de la tehnologiile informaționale

Sub numele Connect.IT se ascunde un întreg concept ce combină comunicarea și cunoștințele avansate în domeniul tehnologiilor informaționale.

#3. Anastasia Zeleniuk: „Cariera de model te învață să apreciezi ce e dragostea și prietenia”

Anastasia Zeleniuk a studiat la Universitatea Tehnică din Moldova, iar acum, lucrează cu agențiile de modă Beauty of Moldova și Mandarina Models din România.

#4. Previziuni astrologice pentru cea mai fierbinte lună a anului: august 2014

Luna august 2014 este marcată simultan de cel mai binefăcător și, respectiv, cel mai de temut dintre aspectele astrologice. Vezi în articol ce au pregătit stelele pentru această lună.

#5. Tinerii din Moldova au posibilitatea de a studia la un program MBA moldo-american

Tinerii profesioniști, absolvenți ai programelor de licență și master din Republica Moldova au ocazia să aplice la cel mai inovativ program MBA – propus de către Academia de Studii Economice și Universitate Keiser din Florida, SUA.

#6. Luni va avea loc prezentarea spotului video publicitar al Republicii Moldova

Video-ul pentru promovarea turismului în Republica Moldova va fi lansat luni, 4 august, și a fost realizat ca rezultat al parteneriatului de succes între Agenția Turismului a Republicii Moldova, sectorului privat și Proiectului USAID CEED II.

#7. 30 cele mai ingenioase coperți de cărți

Cât de mult poate spune coperta despre o carte? Fie una clasică, fie afișând o imagine simbolică sau o compoziție abstractă, coperta are misiunea de a divulga o mică fațetă a cărții pe care o protejează, lăsând tainele cuvintelor în umbră.

#8. Surpriza Gustar Music Festival este trupa Milk & Sugar

Organizatorii Gustar 2014 vor aduce la Orheiul Vechi cunoscutul duet german Milk & Sugar, vestit pentru hiturile “Let The Sun Shine” şi “Hey (Nah Neh Nah)”.

#9. A fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume

Actorul Zac Efron a fost desemnat “cel mai sexy bărbat din lume al anului 2014″! El şi-a adjudecat titlul, după ce a apărut dezbrăcat în filmul “Vecini de coșmar”, ceea ce a atras atenţia jurnaliştilor revistei Heat care au întocmit clasamnetul.

#10. Legea cinematografiei a fost publicată în Monitorul Oficial

Legea cinematografiei a fost publicată astăzi, 1 august, în Monitorul Oficial. Documentul prevede crearea Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), care va fi o instituţie publică, subordonată Ministerului Culturii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente