Previziuni astrologice pentru cea mai fierbinte lună a anului: august 2014

fe5fea5a517ce9f303eeb211ead419df
Foto: PC: illustrationserved.com

Luna august 2014 este marcată simultan de cel mai binefăcător și, respectiv, cel mai de temut dintre aspectele astrologice. Iată ce au pregătit stelele pentru această lună:

Berbec
În sfârșit, șansa își întoarce fața către Berbeci. Marte a plecat din casa cuplului Berbecului, după 8 luni care nu au fost prea confortabile, iar Jupiter a intrat în casa iubirii și a erotismului Berbecului, promițând un an plin de pasiune. Există o mare deschidere sentimentală și sexuală, iar Universul valsează în acorduri romantice și-ți creează cele mai favorabile ocazii pentru a întâlni dragostea, pentru a te bucura de plăcerile simțurilor și pentru a gusta fericirea. Ai foarte multă energie. Ai pășit recent într-o perioadă de aproximativ un an în care te bucuri de excelente resurse fizice, pe care este recomandat să le folosești în activități dinamice, ca sportul, dansul, înotul, drumețiile etc.

Taur
August 2014 este o lună care trebuie tratată cu precauție. Conjuncția Marte-Saturn, care are loc în casa relațiilor Taurului, poate să aducă o atmosferă apăsătoare, o tendință către atitudini intransigente, către conflict sau alte evenimente nedorite. Colaborarile, contractele și parteneriatele de afaceri sunt pentru Tauri un punct important, dar foarte sensibil, pe agendă lunii august 2014. Contactele cu alții au nevoie de un plus de răbdare și tact. Nu sunt excluse situațiile de rivalitate sau conflict. Condiția fizică a Taurilor este mulțumitoare, iar tonusul psihic este în creștere. Ferește-te, însă, de situațiile conflictuale și de oamenii agresivi.

Gemeni
Totul gravitează în jurul comunicării. În august 2014, relația Gemenilor depinde de cuvinte, se construiește în jurul lor, își trage seva din ele. Te atrag persoanele cu care ai ce să vorbești, iar o replică bine plasată sau un mesaj cu tâlc pot declanșa vârtejul pasiunii. La rândul tău, ai un discurs captivant și cursiv, care te ajută să cucerești. Fascinezi prin idei, conversație, mesaje. Se mai poate că relațiile Gemenilor să presupună un intens schimb epistolar, plimbări, întâlniri sau chiar drumuri. Interesele intelectuale comune pot, și ele, să conducă la o legătură sentimentală. Luna august 2014 este foarte dinamică pentru Gemeni, punctată de multe întâlniri și deplasări. Ai inițiativă, te implici în tot felul de demersuri, ești mereu ca o albină ocupată. Pe tot parcursul lunii augusat 2014, Gemenii au succes în preocupările intelectuale, în activitățile care presupun calcule, schimburi comerciale, dexteritate, transmiterea informației sau comunicare. Ai o uriașă putere de convingere și poți negocia aproape orice în avantajul tău.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Rac
Luna august are o mulțime de lucruri de oferit, numai că multe dintre succesele tale depind de cât de conciliant și de sensibil ești cu cei care au sau nu nevoie de ajutorul tău. Cu siguranță poți face din această lună una minunată dacă ții cont de faptul că trebuie să-ți faci timp pentru toate și fiecare lucru trebuie să fie la locul sau. Prima parte a lunii stă sub semnul lui Venus, planeta iubirii, care se află în Rac. Venus te dăruiește din belșug cu farmec și putere de seducție, îți induce o dispoziție veselă și afectuoasă și face că totul să fie mai lesne, mai frumos și mai armonios în materie de dragoste, căsnicie, distracții și relații sociale. În august 2014 te bucuri de o excelentă rezistentă la efort. Dacă te interesează sportul, poți să purcezi la antrenamente dificile și să atingi performanțe deosebite. Totul, însă, într-un cadru riguros și controlat. Altfel, indisciplina și riscul se plătesc.

Leu
O influență de lungă durată Jupiter-Saturn este de natură să te deranjeze un pic în prima săptămână a lunii august. Tema pare să sugereze acum faptul că te învârți în jurul noțiunilor de disciplină, autoritate și un sentiment de reținere pe frontul de lucru. Adevărata cauza a problemelor din această luna pare să fie strâns legată de o nouă prietenie și/sau un nou interes romantic. Planetele se vor deplasa după data de 16, iar influențele subtile pot stimula o relansare la locul de muncă, fără că acest lucru să însemne că vei primi bani în plus. În jurul datei de 19, excelezi în munca de echipă și nu este de mirare, căci tu te simți bine și te distrezi alături de colegii tăi, iar rezultatele extraordinare vin de la sine. Ceva minunat ar putea schimba totul pentru tine pe 23 sau pe 24. Gândește-te foarte bine la ceea ce vrei și cu cine vrei să împarți, iar în ultimele zile ale lunii bucură-te de ceea ce ai și visează la cum ar putea să fie viață ta.

Fecioară
Prima parte a lunii august 2014 favorizează socializarea, petrecerile, întâlnirile cu prietenii, implicarea în muncă unei organizații, participarea la spectacole, conferințe ori tabere și, în general, toate activitățile care implică un grup, o comunitate, un public. Acestea creează, de altfel, un mediu propice apariției iubirii sau înfloririi relației de cuplu a Fecioarei. Partea a doua a lunii este mult mai activă. Fecioarele consumă multă energie în activități intelectuale sau legate de comunicare, schimburi, drumuri ori contacte diverse. Financiar, în august 2014 este posibil să apăra întârzieri sau blocaje, dar se poate să primești și un sprijin discret, neașteptat. Pentru a avea succes, condiția de bază a lunii august 2014 este să vorbești ce trebuie, cât trebuie, când trebuie. Tonusul se îmbunătățește din a două partea a lunii, iar în ultima săptămâna din august 2014 ajungi în vârf de formă.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Balanță
Luna august are o vibrație destul de serioasă, de la început, până la sfasit, fără a există conotații grave, negative, ideea de bază învârtindu-se în jurul unei îmbunătățiri solide. În această lună, colegii și asociații sunt susceptibili a fi foarte fiabili, iar o mână de ajutor ar trebui să vină la momentul potrivit. De asemenea, îndrumarea pe care o vei primi, în această lună, va fi oferită din toată bunătatea inimii unei persoane. Pe 6 și pe 7, exprimă-te direct, fără ocolișuri, pentru ca lucrurile să meargă așa cum trebuie! Ești fericită că energia ta intelectuală se îmbină foarte bine cu cea a altor persoane în zilele de 16 și 17, iar spre sfârșitul lunii, pe 25, 26 și 27, ar trebui să dai curs acelei voci din mintea ta care îți spune că este cazul să începi să mergi la sala de sport, întrucât are perfectă dreptate.
La nivel emoțional, plutește în aer un sentiment clar de angajament. Acest lucru nu este neapărat o dezvoltare evidență, cu rezultate evidente și nici nu are legătură cu romantismul. Cu toate acestea, este posibil să fie o dezvoltare instructivă sau un dialog util, care ar putea duce la îmbunătățiri de început pe frontul de relație. Nu te aștepta la rezultate imediate, deoarece este nevoie de mult timp pentru rezolvarea acestei probleme.

Scorpion
Bucură-te, fiindcă august 2014 este o luna frumoasă pentru Scorpioni în plan relațional. În casa iubirii Scorpionului se află visătorul și sentimentalul Neptun, iar stăpânul acestei case, Jupiter, tronează în cel mai înalt punct al horoscopului tău solar. îŽn luna august 2014, care promite Scorpionilor satisfacții sentimentale și profesionale, singura ta grijă este să îți protejezi sănătatea și integritatea fizică, altfel conjuncția Marte-Saturn din Scorpion îți poate crea probleme. În principiu, trebuie să te ferești de accidentări și de agresiuni. Încearcă să te relaxezi, să fii mai flexibil(a) și să nu forțezi prea tare lucrurile.

Săgetător
August 2014 ar putea debuta cu o veste de departe sau cu o călătorie cu implicații sentimentale. În general, distanț joacă un rol important în derularea vieții relaționale a Săgetătorului în august 2014. Este un fapt pe care-l subliniază atât Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, cât și Venus, planeta iubirii. Se poate să fie vorba despre cineva care locuiește în alt oraș sau chiar în altă țară, despre o idila născută online, despre drumuri cu miză romantică. Pentru Săgetători, luna august 2014 este favorabilă contactelor cu mediul universitar, științific sau cultural. Altă variantă ar fi călătoriile de afaceri, colaborarile cu parteneri aflați la distanță sau, poate, o inițiativă legată de turism ori import-export.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Capricorn
Prima parte a lunii august 2014 îți oferă excelente perspective sentimentale. Venus trece prin casa cuplului Capricornului, aducând armonie, împliniri și noroc în dragoste. Ai o foarte mare nevoie de afecțiune și, în același timp, o mare putere de seducție. Te adaptezi ușor la dorințele celuilalt, ești mai receptiv(ă), mai cooperant(ă). Dacă nu ai încă o relație, acum crește dorința de a-ți construi una. Partea a doua a lunii august 2014 este mai discretă în manifestări, dar poate fi bogată la nivel subtil. August 2014 pare a fi o lună destul de activă în plan financiar pentru Capricorni. Este posibil să îți vina idei de afaceri sau de investiții, să achiziționezi un bun de folosință îndelungată sau, pur și simplu, să ai parte de venituri suplimentare, de cadouri sau de alte avantaje materiale. Cel mai probabil, șansa apare prin intermediul părinților sau al partenerului/partenerei.

Vărsător
August 2014 este o adevărată sărbătoare pentru Vărsători din punct de vedere relațional. În primul rând, te poți bizui pe generozitatea și șansa pe care ți le promite Jupiter, care a intrat în casa cuplului Vărsătorului la mijlocul lunii trecute și o va binecuvânta cu prezența lui până în august 2015. August 2014 are o mare capacitate de a te scoate în evidență, cu bune, dar – atenție – și cu mai puțin bune. Este o lună plină de ambiții, care îți stimulează spiritul organizatoric, competitivitatea, inițiativa și combativitatea. În dorință ta de a te impune, se poate să fii nevoit să iei unele decizii ferme, eventual nepopulare, și se mai poate să ai un comportament rebel, care să nu fie pe placul șefilor sau al autorităților. Din fericire, în august 2014 ai parte de colaboratori și aliați de valoare. Relațiile au un rol esențial pe parcursul lunii, iar cooperarea cu ceilalți se poate dovedi deosebit de fructuoasă, atât în planul imaginii, cât și în cel al banilor.

Pești
O undă de senzualitate străbate viața sentimentală a Peștilor în prima parte a lunii august 2014: Venus, planeta iubirii, se află în casa plăcerilor și a pasiunii Peștilor. Este o amplasare fericită, care aduce romantism, poftă de aventuri galante, satisfacție erotică și, mai ales, ocazii favorabile apariției dragostei. Luna august 2014 este darnică în privință distracțiilor de tot felul, care pot avea un rol stimulant în derularea vieții amoroase. Iubirea Peștilor are însă o anume legătură și cu munca: poate că un coleg sau o colegă îți face ochi dulci la birou, poate că viața profesională îți este influențată de sentimente, sau poate că se pune problema împărțirii sarcinilor zilnice în cuplu etc. Partea a doua a lunii august 2014 este echilibrată, pozitivă, susținută de stăpânul casei relațiilor Peștilor, care este foarte bine plasat.
Ai multă putere de muncă, îți place ceea ce faci, ai control asupra domeniului de activitate (autonomie, putere de decizie, libertate creativă) și este rost de oportunități nesperate.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Sursa: eastrolog.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente