(video) 50 Shades of Grey este cel mai urmărit trailer din 2014

fifty-shades-of-grey-fifty-shades-trilogy-33869300-1920-1200
Foto: PC: minasaywhat.com

Așa cum era de așteptat, lansarea trailerului pentru Fifty Shades of Grey a creat isterie în rândul femeilor. Astfel, Fifty Shades of Grey a devenit cel mai urmărit trailer al anului de până acum, cu 36 de milioane de vizualizări în nici o săptămână.

Filmul bazat pe romanul bestseller scris de E.L. James este unul dintre cele mai așteptate din 2015, iar asta s-a văzut din primele reacții.

Cei de la Hollywood Reporter anunță că Fifty Shades of Grey este cel mai urmărit trailer al anului, până acum, depășind alte filme populare ca Teenage Mutant Ninja Turtles, Godzilla sau Transformers: Age of Extinction.

Conform analizei făcute, Fifty Shades of Grey a adunat 36 de milioane de vizualizări, urmat de Teenage Mutant Ninja Turtles, cu 31 de milioane de vizualizări, Godzilla sau Transformers: Age of Extinction, ambele cu 26 de milioane de vizualizări. Însă, din spate, puternic, vine The Hobbit: The Battle of The Five Armies, trailer care s-a lansat acum câteva zile și deja are pe contul oficial de YouTube câteva milioane de vizualizări și ar putea deveni cel mai urmărit trailer al anului în următoare perioadă.

Fifty Shades of Grey urmează să se lanseze în cinema, anul viitor, pe 14 februarie.

Milioane de femei așteaptă să vadă filmul adaptat după trilogia romanelor erotice, scrise de autoarea britanica E.L.James. Dakota Johnson o va juca pe Anastia Steele, tânăra studentă virgină care se îndrăgostește de miliardarul playboy Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan.

Până acum, romanele lui E.L. James s-au vândut în peste 90 de milioane de copii în lumea întreagă, devenind un adevarat fenomen în special, în rândul femeilor. Cartea care urmărește aventurile sexuale ale unei tinere studente virgine, Anastasia, care încheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriașă în rândul cititoarelor, iar cărțile au fost poreclite “mummy porn”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente