Top știri din 31 iulie

collagetop.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate pe 31 iulie 2014. PC: colaj #diez

Iubite ideale, filme cu tematică IT, voluntari la Gustar 2014 și studentă la drept în Londra în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 31 iulie 2014.

#1. Cum este iubita ideală pentru tinerii de 18 – 22 ani?

Termenul „ideal” provoacă deseori nenumărate controverse și dispute, totuși fiecare își crează un ideal al său propriu, care se conformează preferințelor fiecăruia. Și dacă e să căutăm perechea potrivită, cum este iubita ideală pentru tinerii de 18 – 22 de ani?

#2. Ce filme din domeniu recomandă specialiștii în IT?

Inteligența artificială, coduri și cifre, startup-uri de succes și controlul asupra armelor nucleare sunt doar câteva dintre subiectele peliculelor recomandate de câțiva specialiști în IT.

#3. Dana Gangan, studentă la Londra: Îmi dezvolt abilităţile profesionale în Moldova, pentru munca în Anglia

Dana Gangan învaţă în Marea Britanie, la Universitatea Greenwhich, facultatea Drept și Management. De asemenea, este stagiară la Magenta Consulting şi în Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

#4. Fii voluntar la Gustar Music Festival 2014

Dacă vrei să pui umărul la organizarea celui mai aşteptat eveniment al verii şi să-l faci mai bun, fii voluntar la Gustar 2014.

#5. 25 de fobii de care suferă omul modern

Fobia reprezintă o frică intensă, irațională, persistentă în fața unor anumite situații, obiecte, activități sau persoane. Simptomul principal al acestei dereglări este dorința excesiva, irațională, inexplicabilă de a evita subiectul ce o provoacă.

#6. Fiţi atenţi când citiţi cărţi, ele pot deveni ceva mai mult

În autoportretele din acest proiect fotografic, Pierre ne dovedeşte cât de reală poate fi lumea imaginară din cărţi.

#7. Prevederile noului Cod al educaţiei, explicate de responsabilii de la Ministerul Educaţiei

Ministerul Educaţiei are în jur de 120 de acte normative care trebuie aplicate în următorii ani, pentru a ajusta curricula la realităţile de azi.

#8. 54 de moldoveni nu au fost lăsați să plece în UE de la liberalizarea regimului

În cele 3 luni de când Republica Moldova se bucură de regim liberalizat de vize, 135.171 cetățeni moldoveni, deținători de pașapoarte biometrice, au mers în Uniunea Europeană.

#9. Termenele limită pentru check-in la companiele aeriene ce operează din Chișinău

Compania rusă care administrează Aeroportul, SRL “Avia Invest” vine cu unele precizări cu referire la ştirea apărută anterior despre noile intervale de check-in la cursele Air Moldova.

#10. SUA a suspendat eliberarea vizelor pentru toate țările lumii

Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova anunță că Statele Unite au suspendat procedura de eliberare a vizelor în toată lumea şi nu este specific pentru o anumită ţară sau categorie de viză. Vizele nu mai sunt eliberate din cauza unor defecţiuni tehnice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente