SUA a suspendat eliberarea vizelor pentru toate țările lumii

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-american-visa-image4494268
Foto: PC: dreamstime.com

Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova anunță că Statele Unite au suspendat procedura de eliberare a vizelor în toată lumea şi nu este specific pentru o anumită ţară sau categorie de viză. Vizele nu mai sunt eliberate din cauza unor defecţiuni tehnice.

Într-un comunicat de presă al misiunii diplomatice de la Chişinău se precizează că perioada când va fi reluată eliberarea vizelor nu este stabilită. Persoanele care au depus cererea de obţinere a vizei pentru SUA sau care au trecut deja interviul până la data de 21 iulie curent şi care doresc să-şi restituie paşapoartele fără viză, sunt îndemnate să scrie pe adresa [email protected] unde să indice numele şi numărul paşaportului.

Totodată, solicitanţii care au nevoie urgent de a călători în Statele Unite pot, de asemenea, să scrie la adresa misiunii [email protected] în care să indice numele, numărul paşaportului şi urgenţa pentru care necesită o deplasare în SUA. În comunicatul de presă se precizează că vor fi luate în calcul doar situaţiile de urgenţă cu caracter umanitar extraordinar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente