România susţine promovarea produselor agricole moldovenești pe piaţa europeană

md
Foto: Directorul general al ANSA, Ion Sula și Vladimir Mănăstireanu, preşedinte ANSVSA PC: colaj #diez

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) a semnat cu instituţia similară din România un plan de acţiuni în domeniile siguranţei alimentare şi strategiei de comunicare.

Acest document, care a fost semnat la Chişinău, este rezultatul misiunii de evaluare a nevoilor de informare şi comunicare publică în domeniul siguranţei alimentare desfăşurate de către o delegaţie de specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din România (ANSVSA), informează Moldpres.

Directorul general al ANSA, Ion Sula, a menţionat că acest plan reiese din Protocolul de cooperare instituţională semnat în luna martie curent între ANSA şi ANSVSA.

„Datorită susţinerii pe care o avem din partea Guvernului României, vom putea promova produsele agroalimentare moldoveneşti atât pe piaţa românească, cât şi pe cea europeană, în general”, a subliniat sursa citată.

La rândul său, Vladimir Mănăstireanu, preşedinte ANSVSA, a menţionat că semnarea „Planului de acţiuni pentru dezvoltarea unei strategii de comunicare la nivel european în domeniul sanitar veterinar şi siguranţa alimentelor” va contribui în mod substanţial la stabilirea unei comunicări eficiente între agenţiile menţionate mai sus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente