Liceenii sunt invitați la cea de-a doua ediție a competiției Diamond Challenge Moldova

1453496_252201081596451_1659281063_n
Foto: Diamond Challenge Molova 2013 PC: Facebook/Diamond Challenge Moldova

Liceenii cu idei de afaceri și spirit competitiv, sunt invitați la lansarea celei de-a doua ediții a proiectului Diamond Challenge Moldova, pe 9 august, în incinta Bibliotecii Municipale „Bogdan Petriceicu-Hașdeu”.

Competiția internațională de antreprenoriat Diamond Challenge este destinată liceenilor claselor a X – XII-a. Lansarea celei de-a doua ediții în Molodova, va avea loc la Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, pe 9 august, cu începere de la ora 11:00.

Descrierea generală a proiectului:

Diamond Challenge Moldova își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2 – 4 membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local etc), care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

Limba de comunicare: engleza

Durata proiectului: 09 august 2014 – 24 ianuarie 2015

Premiu: La finalul parcurgerii tuturor etapelor, o echipă de specialiști vor remunera cel mai reușit concept de afacere și o idee de afacere cu impact social cu câte 500 dolari americani

Pe 9 august va avea loc o sesiune de informare, unde liceenii vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre competiție. La eveniment vor fi prezenți: echipa organizațională, voluntari Peace Corps și reprezentanți ai Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Doritorii de a participa la eveniment vor confirma prezența, completând formularul de participare.

Proiectul este implementat de către organizația non-profit INVENTO, cu ajutorul financiar al University of Delaware – Horn Program in Entrepreneurship și al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. Obiectivul primordial al proiectului reprezintă educarea unei noi  generaţii de antreprenori, astfel contribuind la dezvoltarea economică şi consolidarea unei societăţi democratice în Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii:

Vizitați pagina oficială a organizației INVENTO și a ediției Diamond Challenge Moldova 2013.

Contacte: [email protected] sau pagina de Facebook a evenimentului.

Persoane de contact:

Inesa Lupu: [email protected] (Project Manager)
Ana Mîrza: [email protected]  (PR Specialist)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente