În curând, ne vom întâlni la Gustar Music Festival – evenimentul multicultural ce marchează vara

gustar
Foto: PC: Natalia Bostan/gustar.md

Au mai rămas încă 23 de zile, până vom putea evada la Orheiul Vechi, unde va avea loc a 5-a ediţie a festivalului Gustar, ce sărbătoreşte diversitatea culturală şi muzica bună.

Tradiţional, la Gustar va cânta spuma artiştilor autohtoni, printre care Trigon, Valy Boghean&Band, Alex Calancea Band, Gândul Mâţei, Cristofor Aldea-Teodorovici. Revelaţia festivalului va fi Estas Tonne – chitaristul, care a cucerit întreaga lume cu muzica sa, plus o mega-surpriză din partea organizatorilor.

Anul acesta, vizitatorii festivalului au posibilitatea să se cazeze cu Hai la ţară!, în s. Trebujeni. O noapte pentru o persoană în una dintre cele 12 căsuţe vă va costa de la 75 până la 250 de lei. La fel, puteţi sta în agropensiuni, dar va fi nevoie să vă rezervaţi un loc. Ca de obicei, la Gustar va fi şi zona camping, a cărei regulament îl puteţi citi aici. Ca să nu vă faceţi griji că sunteţi la volan, sunt organizate curse tur-retur de la Hotelul Turist din Chişinău spre locaţia festivalului.

Biletele la festival sunt deja în vânzare și le puteți procura prin sistemul online de mai jos. Copiii sub şapte ani au acces gratuit. Biletele pot fi cumpărate și pe iTicket, la sediile StarNet din Chişinău și pe site-ul Gustar.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente