Care va fi soarta aplicaţiilor câştigătoare SICamp 2014

collage
Foto: PC: colaj #diez.

Pe 27 iulie, a treia ediţie SICamp Moldova, organizată de MediaPoint, a desemnat proiectele câştigătoare, datorită cărora viaţa în Moldova va deveni mai bună.

aaLocul I – Reciclare.md 

Olga Dişli (departamentul Marketing&Business, lucrul cu baze de date):

Noi am câştigat, fiindcă am prezentat un proiect bine închegat. Am avut o hartă cu punctele de colectare şi de reciclare a deșeurilor. Am făcut un lucru destul de amplu, deoarece am găsit companii care nu doar colectează, dar reciclează şi produc. În parteneriat cu unele din ele, vrem să organizăm anumite evenimente de colectare a deşeurilor, ca ele apoi să vină să le ia. Dar sunt încă foarte multe probleme de rezolvat în acest sens. Intenţionăm să mai adăugăm nişte companii, deşi în liniile generale, site-ul nostru deja este activ şi poate fi utilizat. Cred că proiectele câştigătoare la SICamp 2014 au responsabilitatea socială de a duce la bun sfârşit lucrul început, ca oamenii să poată folosi aplicaţiile şi platformele create pentru binele comun”.

 

fără titluLocul II – Poliţă.md

Tatiana Ciumacova (definirea ideii și a funcționalului, departamentul Marketing&Business):

În cazul nostru, mentorii s-au implicat la maxim, cu doi dintre ei chiar am discutat foarte des. Într-un caz ideal aș spune că aplicația dată ar ajuta pe toți, dar scopul totuși era să ridicăm întrebarea. Poate nu aplicația dată va soluționa problema, dar cel puțin următoarea să o facă. Cred că lumea se va folosi mai ales de partea cu informația despre medicamentele compensate. Vom mai lucra la baza de date, să o adăugăm pe cea de la CNAM și de la Agenția Medicamentului, ca totul să fie up-to-date și cu informație veridică. Vrem ca oamenii să aibă încredere în ceea ce scrie pe Poliță.md”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente