(video) Playlist săptămânal de la bloggerița „Făr de Rușine”

collagenvgv
Foto: PC: facebook.com/Far DeRusine

Blogurile sunt cea mai sinceră și sigură metodă de a împărtăși o revelație, o părere, sau un gând flegmatic. Bloggerița „Făr de Rușine” captează prin optimism, textul franc, prin structură și temele abordate. Iată ce muzică ascultă un astfel de personaj anonim:

LUNI – Cântecul perfect pentru început de săptămână. Ăsta-i genul de muzică care mă face să cânt într-o perie de dinți și să încep a da din fundul meu încă îmbrăcat în pijama.

MARȚI – Marți îmi dau seama că voi avea parte de o săptămână grea, dar încerc să mă țin cu mâinile și cu picioarele de ultimul gram de pozitivism pe care-l mai am.

MIERCURI – Parcă îmi pare că săptămâna asta nu mai sfârșește. Parcă luna asta și căldurile care vin odată cu ea n-o să se mai termine niciodată. Ziua ideală pentru a reflecta asupra sensului vieții și a-ți plânge de milă. Totul e puțin mai complicat decât credeam luni.

JOI – Joi îmi dau seamă că am nevoie de un sistem de susținere care să mă ajute cu dificultățile din viața mea, pe care le-am descoperit recent. Ar fi drăguț să mă aștepte cineva acasă și să-mi asculte miorlăiala cu nerăbdare și să râdă la frustrările mele repetitive.

VINERI – Spre sfârșit de săptămână, oboseala mă face indiferentă la problemele cotidiene. Îmi dau seama că trebuie să fiu mai bărbat și să abordez lucrurile cu mai multă simplitate. Și, de fapt, nu am nevoie de nimeni. Mă descurc și singur(ă).

SÂMBĂTĂ – Dacă aș fi pasărea Phoenix, weekendul ar fi cenușa din care mă renasc. Iar carpe diem-ul zilelor de lucru se transformă în carpe noctem-ul nopților de odihnă.

DUMINICĂ – Duminică dimineața nici nu suspectă cât de repede se va transforma într-o zi de luni. Eu îmi fac leneș o cafea pe care o beau fără grabă. Azi dau timpului timp.

Vizitați și pagina sa de confesiuni.

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente