(video) Trupa Mevv și-a tras cel de-al doilea clip la doar două luni de la lansare

1907744_495678000567370_621519956166620523_n
Foto: PC: Facebook/Mevv Official

Vacanță de vară e în toi, însă nu și pentru proiectul Mevv. După succesul piesei de debut „Pentru Ea”, aceștia au invitat fanii la lansarea videoclipului celui de-al doilea single – „Să Știi”, în colaborare cu interpretul și actorul Guz.

La doar două luni de la lansarea proiectului muzical Mevv, care a reușit să se impună prin repertoriul sută la sută original și interpretările exclusiv live, trupa a prezentat cel de-al doilea videoclip, la piesa „Să Știi”. Materialul video a fost realizat cu ajutorul colegilor de proiect Mevv și prietenii acestora din actorie și regie, alături de echipa de producție Weddo și trupa de teatru TELI. Videoclipul nu este decât o continuare a primului clip al formației „Pentru Ea”.

„Pregătirile au durat ceva timp: te gândești la scenariu, te gândești la cum și cine să-ți filmeze, monteze, cine să-ți aprindă o lumină. Pentru că filmările au avut loc doar într-un singur loc de acțiune, e un cadru static. Filmările au durat o zi și o noapte. Acea seară a fost plină de aventură și distracție, fiindcă băieții au dat energie nu doar pe platoul de filmare, dar și în afara lui”, ne-a declarat solistul formației Mevv Fulga.

„Erau foarte multe idei, dar am ajuns la ceea că ne-am întrebat oare ce vom face și ce ar fi dacă vom încerca să continuăm prima parte de nebunie. Am filmat în aceeași locație, dar sunt alți actori: prietenii noștri, oamenii pe care i-am chemat, ne-au susținut și ne-au ajutat. Lumea este mare, sunt foarte mulți oameni care se distrează și sunt plini de energie”, afirmă solistul formației.

Marii absenți în clip sunt chiar cei care interpretează piesa, membrii formației Mevv și Guz. „Am vrut să facem ceva mai diferit. Vă dați seama că dacă erau doi soliști, era un pic mai standard. Dar era interesant dacă nu ar fi unul din noi: Cu ce și cu cine să-l înlocuim în videoclip? Astfel am găsit o soluție”, a mai adăugat Mevv Fulga.

Întrebat care a fost cel mai dificil moment din timpul filmărilor, Mevv ne-a mărturisit că aceasta este schimbarea domiciliului basistul trupei Radu Chiruța în Statele Unite. „Era pentru noi un greu pe suflet, fiindcă îți dai seama, am început totul de la zero împreună și când pleacă un prieten, un membru și un frate, să zic așa, peste hotare e foarte complicat, greu sentimental și asta a fost una din cele mai mari dezamăgiri ale noastre. Urmează să-l înlocuim pentru că suntem abia lansați, suntem la începutul drumului iar în viață se întâmplă diferite lucruri. Suntem în căutare. Contează în primul rând omul să fie ok”, ne-a mărturisit solistul formației Mevv Fulga.

Din acest motiv, Mevv anunță preselecție pentru un nou basist. Mai multe detalii le găsești pe pagina de Facebook Mevv Official.

În câteva zile, trupa urmează să prezinte încă un videoclip nou, pentru balada „Te Iubesc”. Regia videoclipului este semnată de Denis Chirtoacă și relatează o poveste de dragoste, ai cărei protagoniști sunt vocalistul Mevv și o domnișoară, a cărei identitate este ținută în anonimat.

Următorul concert Mevv va avea loc în data de 5 august, însă locația acestuia va fi anunțată ulterior, la fel, pe pagina de Facebook a trupei: Mevv Official.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente