La Hîncești va fi edificat un nou complex sportiv multifuncțional

foto sala Hincesti,25.07.1A033521C4394A40A967E44DA9C19F00
Foto: PC: MTS

Vineri, 25 iulie, la Hînceşti au demarat construcţiile unui complex sportiv multifuncţional ce va cuprinde două săli pentru trântă şi box, iar alta pentru jocuri sportive, cu tribune de o capacitate de cca 500 locuri.

Complexul va cuprinde şi câteva săli mai mici dotate cu utilajul sportiv necesar, în exterior fiind planificat un teren de baschet, un teren de volei şi două terenuri de tenis de câmp.

La ceremonia prilejuită lansării oficiale a construcțiilor au participat mai mulți demnitari, dar şi reprezentanți ai administrației publice locale, antrenori, sportivi, locuitori ai orașului Hânceşti.

În opinia Ministrului Tineretului şi Sportului Octavian Bodișteanu, edificarea noului complex sportiv multifuncțional “va promova modul sănătos de viață, mai cu seamă în rândurile tinerilor şi va asigura condițiile optime pentru antrenarea sportivilor.”

Proiectul de construcţie a complexului sportiv multifuncțional în Hânceşti nu este unic pentru țara noastră, alte două proiecte similare fiind deja realizate în Căuşeni şi Drochia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente