Vino cu automobilul tău la “Ziua Mașinilor Curate” – nanotehnologii fără apă

Car wash
Foto: (foto simbol) Spălarea automobilului fără apă. PC: uksupremeclean.co.uk

Asociația Obștească pentru tineret Start-Moldova te invită la evenimentul organizat cu prilejul lansării proiectului AQUA SAVE Moldova, unde va fi dat start inițiativei “Ziua Mașinilor Curate”.

În cadrul acestei inițiative până la sfârșitul anului 2014, în ultima sâmbătă a fiecărei lunii, un grup format din tineri voluntari vor merge și vor spăla autoturismele gratuit în toate raioanele țării, cu ajutorul unei metode inedite pe bază de nanotehnologie, care permite spălarea autoturismelor fără apă.

Inițiativa are drept scop promovarea în rândul populației a responsabilității față de consumul excesiv de apă potabilă în scopuri menajere și industriale, dar și a promovării pe piața autohtonă a tehnologiilor inovatoare în acest domeniu, precum și participarea tinerilor și conștientizarea de către ei a importanței protecției resurselor de apă potabilă.

Această metodă inedită de spălare a autoturismelor fără apă, presupune că pentru fiecare unitate de transport spălată se va economisi de la 70 până la 200 de litri de apă/unitate de transport, ceea ce presupune un consum anual de cca 420 mii tone de apă potabilă/an (420 000 000 litri).

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 iulie 2014, cu începere de la ora 11:00, în Scuarul Teatrului de Operă și Balet din Chișinău.

Telefon de contact: 69918189
E-mail: popovici.alexandru21@gmail

P.S.: Luați cu voi cel mai murdar autoturism

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente