Top știri din 25 iulie

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole publicate pe #diez în data de 25 iulie 2014. PC: colaj #diez

Cum se desfășoară admiterea la USM și UTM, care sunt cele mai bune idei de la SICamp, cum maiourile pot fi sănătoase și ce legătură are pizza cu temele serioase? Răspunsurile le găsești în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 25 iulie 2014.

#1. Un automobil a intrat în terasa de la Tucano Brasil, în urma unui accident

În seara zilei de 24 iulie 2014, aproximativ după ora 23, a avut loc un accident rutier la intersecțiile străzilor mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Alexandru cel Bun din capitală.

#2. Dinamica Admiterii 2014: Topul celor mai preferate facultăți de la USM

Echipa #diez încearcă să monitorizeze care este dinamica și să vadă ce preferă mai mult viitorii studenți în 2014. Pentru început tragem o privire la datele de la Universitatea de Stat pentru perioada 21 – 22 iulie.

#3. Top 10 cele mai bune idei de la edițiile SICamp 2010-2013

Pe 25 iulie a fost dat startul celei de-a 4-a ediții a Social Innovation Camp – evenimentul dedicat celor care doresc să rezolve o problemă socială prin intermediul tehnologiilor inovative.

#4. O zi din viața lui Vladimir Putin

Newsweek a pus cap la cap informaţii obţinute pe parcursul a trei ani, de la foşti premieri, miniştri, consilieri şi oameni obişnuiţi, pentru a face portretul lui Vladimir Putin, pe care l-a numit „un dictator modern”.

#5. La Drupal Pizza participanții discută despre „simboluri magice”

O dată la 3 săptămâni, compania IP Group organizează evenimentul plin de cunoștințe și amuzament, numit Drupal Pizza.

#6. Dinamica Admiterii 2014: Topul celor mai preferate facultăți de la UTM

Echipa #diez încearcă să monitorizeze care este dinamica și să vadă ce preferă mai mult viitorii studenți în 2014. De data asta monitorizăm activitatea de la Universitatea Tehnică din Moldova pentru perioada 21-24 iulie 2014.

#7. Fiica lui Putin și-a părăsit casa din Olanda

Maria Putina și-a părăsit apartamentul din Olanda, împreună cu Jorrit Faasen, iubitul său în vârstă de 34 de ani. Motivul plecării ar fi creșterea furiei oamenilor în legătură cu tragedia aviatică din estul Ucrainei.

#8. Regina Elisabeta a II-a a stricat selfie-ul unor sportive din Australia

Fotografia tinerelor sportive de la Commonwealth Games din Scoția a devenit un photo-bomb datorită reginei Marii Britanii.

#9. Moldcell caută Designer și Internet & Digital Media Specialist

Tineri talentați și cu mult entuziasm și dorință de a face ceva frumos sunt căutați de către Moldcell. S-au deschis două poziții noi la care ați putea aplica. Postul de Designer și Internet & Digital Media Specialist.

#10. Maiouri Healthy pictate de tinerii care optează pentru un mod sănătos de viață

Tinerii din capitală au fost invitați să participe la un Atelier de creație, care a avut loc în Parcul „Valea Morilor”, în apropierea monumentului închinat lui Ion și Doina Aldea Teodorovici. Participanții entuziasmați au luat pensulele și vopsele în mâini pentru a picta un maiou personalizat, care transmite un mesaj sănătos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente