Top știri din 24 iulie

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate pe 24 iulie 2014. PC: colaj #diez

Călătorie gratis prin Europa, iubiți ideali în viziunea tinerelor, restaurarea Fântânei Cadânei și odihnă la Aquapark în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 24 iulie 2014.

#1. Câștigă o bursă de călătorie și călătorește gratis timp de o lună în Europa

Îți place să călătorești și vrei să afli cât mai multe despre țările europene? Până la 1 septembrie poți aplica pentru o bursă de călătorie și vei avea oportunitatea de a călători gratis timp de o lună, în Europa.

#2. (vox) Cum este iubitul ideal pentru fetele de 17 – 21 ani?

#diez a ales să se intereseze ce fel de parteneri preferă fetele cu vârsta cuprinsă între 17 – 21 ani și care sunt calitățile necesare pentru un iubit ideal.

#3. Vezi cum arată Moldova de pe o saltea gonflabilă pe râul Nistru

Hai la Țară vă invită pe 25 iulie, la o cursă pe saltele gonflabile să demonstrați împreună cât de ușor e să ne distrăm acasă în Moldova și cât de fantastic poate fi.

#4. Primele succese ale proiectului de restaurare a Fântânei Cadânei

Proiectul restaurării Fântânei Cadânei din satul Lipnic, raionul Ocnița, a ajuns la primul său succes, adunând prima mie de dolari pentru renovarea monumentului istoric.

#5. Lidia Isac a încins atmosfera la prima probă a concursului „Novaia Volna”

În seara de 23 iulie a avut loc prima probă a concursului internațional muzical „Novaia Volna 2014”, desfășurat la Jurmala, Letonia, la care participanții au interpretat un hit internațional.

#6. Concurs: Câștigă o zi plină de distracții alături de persoana iubită la Aquapark

Marry.md în parteneriat cu AQUAmagic lansează concursul Cu Iubirea la Scăldat. Câștigătorii acestuia vor beneficia de o distracție nemaipomenită la Aquapark-ul de la Sociteni.

#7. Liderii de tineret vor mai mulți tineri pe listele electorale în Parlamentul Moldovei

Astăzi, 24 iulie, a avut loc o conferință de presă cu genericul: „CNTM și Coaliția Civică Alegeri Libere susțin aplicarea cotelor de participare a tinerilor pe listele electorale în Parlamentul Republicii Moldova”.

#8. Se anunță întreruperi programate ale furnizării energiei electrice pentru vineri, 25 iulie

Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor se anunţă că vineri, 25 iulie 2014, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice.

#9. Îndrăznește să vii împreună cu noi la DARE Social Fashion Show

Îndrăznește să fii Consul Social, Diplomat Social sau Ambasador DARE la primul eveniment caritabil de modă din Republica Moldova, dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile, care va avea loc pe data de 16 august 2014.

#10. Lista oficialilor care au primit distincții de la președintele Nicolae Timofti

Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea distincțiilor de stat unui grup de deputați, miniștri, membri ai Guvernului și înalți funcționari publici, care au contribuit decisiv la desăvârșirea obiectivului major de politică externă al Republicii Moldova – asocierea politică și integrarea economică cu Uniunea Europeană.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente