Îndrăznește să vii împreună cu noi la DARE Social Fashion Show

Nati Vozian_DARE
Foto: Nati Vozian promotoarea DARE Social Fashion Show PC: DARE

Îndrăznește să fii Consul Social, Diplomat Social sau Ambasador DARE la primul eveniment caritabil de modă din Republica Moldova, dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile, care va avea loc pe data de 16 august 2014, la Leogrand Convention Center.

De astăzi, biletele la DARE Social Fashion Show sunt disponibile exclusiv în rețeaua Moldcell.

Trimite un SMS fără text la 1113, 1114 şi 1115 (valabil pentru abonaţii Moldcell) sau vino direct la reprezentanţa Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a deveni Consul, Diplomat sau Ambasador Social pentru o cauza nobilă. Expedierea mesajului se taxează conform preţurilor indicate mai jos. După ce primiți codul biletului, vizitați Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a-l schimba pe bilet.

Dacă-ți dorești să fii Consul Social, biletul costă 230 de lei și include accesul la DARE Social Fashion Show, broșura evenimentului DARE și o brățară stilizată handmade.

Fă-ți o rezervare de Diplomat Social pentru 380 de lei. Prețul biletului include accesul la DARE Social Fashion Show, broșura evenimentului DARE , o brățară stilizată handmade și o insignă DARE.

Pentru titlul privilegiat de Ambasador DARE, biletul costă 475 de lei. Aceasta include accesul la DARE Social Fashion Show, broșura evenimentului DARE ,  o brățară stilizată handmade, o insignă DARE, accesul la recepția DARE.

„Avem deosebita plăcere să vă invităm la DARE Social Fashion Show pe 16 august la Leogrand Convention Center și împreună să îndrăznim să privim dincolo de aparențe, să spargem stereotipuri și să înfăptuim vise ale modelelor de viață. DARE Social Fashion Show este mai mult decât decât un eveniment de modă. E o schimbare spre acțiune și un act de solidaritate pentru înlăturarea prejudecăților”, a declarat creatoarea DARE Social Fashion Show, Nati Vozian.

 

DARE Social Fashion Show
DARE Social Fashion Show

Pentru prima dată în Republica Moldova, la DARE Social Fashion Show, 18 femei cu nevoi speciale vor fi top modele pentru o zi. Ele vor defila în ținute casual, rochii de seară și porturi populare special create pentru ele de 18 tineri designeri, branduri vestimentare și de accesorii autohtone, printre care Estradi, Irka Shoes, Bookleta, Muna, Irina Madan, Casa Cristea, Raquette, Ilinca Avram, Sweet as Paprika și Mate’O Fashion.

Din banii colectați în urma vânzării biletelor, cele 18 modele cu nevoi speciale vor fi ajutate să-și facă studiile, să-și construiască o carieră, să dezvolte și să implementeze proiecte comune de leadership și de integrare profesională pe piața muncii, ori să beneficieze de cure de tratament atât de necesare sănătății lor.

Vino la DARE Social Fashion Show și ajută-ne să demonstrăm lumii întregi că frumusețea e mai presus decât moda, iar atitudinea deschisă și feminitatea sunt cele mai de preț accesorii ale femeilor moderne. Detalii pe www.dare.md și pe DARE Social Fashion Show.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente