Vladimir Palamarciuc le-a prezentat studenților cele mai bune norme etice din profesia juridică

avocat1
Foto: Avocatul Vladimir Palamarciuc PC: Academia Leaders for Justice

Sâmbătă, la Biblioteca Publică de Drept din Chișinău, cei 20 de cursanți ai Academiei Leaders for Justice au învățat tot ce trebuie să știe despre profesia de avocat și normele etice necesare pentru conturarea unei bune reputații juridice a profesioniștilor din domeniu, de la avocatul Vladimir Palamarciuc.

„La seminarul la care am participat, am prezentat tematica dedicată profesiei de avocat. În mod special au fost evidențiate aspectele funcționale ale avocaturii și reglementările privind etica profesională, atât în cadrul sistemului din Republica Moldova, cât și cel din SUA (Experiența Baroului Statului New Mexico). În a doua parte a seminarului au fost prezentate aspectele științifico-practice, cu privire la interpretarea contractelor, nulitatea actului juridic civil și reglementările privind dinamica raporturilor juridico-civile în sistemul de drept din Moldova și tendințele reglementărilor la nivel european. În rezultatul seminarului am rămas convins că participanții își dau interesul în aprofundarea competențelor profesionale și apreciez implicarea activă la discutarea și rezolvarea exercițiilor practice propuse. Mulțumesc Invento și Ambasadei SUA la Chișinău pentru invitație. La fel, mulțumesc Baroului Statului New Mexico pentru furnizarea informațiilor relevante”, a spus avocatul Dumitru Palamarciuc.

 

Întâlnirea cu avocatul Vladimir Palamarciuc PC: Academia Leaders for Justice
Întâlnirea cu avocatul Vladimir Palamarciuc PC: Academia Leaders for Justice

Informațiile pe care le-a prezentat au fost de un folos real cursanților Academiei Leaders for Justice.

„Formatorul a manifestat o pregătire teoretică și practică foarte bună, în ceea ce privește subiectul abordat. Prezentarea a fost bine structurată și accesibilă tuturor, indiferent de nivelul cunoștințelor juridice“, a menționat Andrei Anișcenco, unul dintre cursanți.

„Seminarul din 19 iulie, organizat de Academia Leaders for Justice a avut un randament înalt, cu certitudine datorită organizatorilor, tematicii bine alese și cu siguranță datorită avocatului Vlad Palamarciuc, care ne-a răspuns la toate întrebările. Apreciez acest seminar și-l consider cel mai bun dintre cele la care am asistat“, a susținut și Daniela Cebuc, o altă participantă.

 

Întâlnire cu avocatul Vladimir Palamarciuc PC: Academia Leaders for Justice
Întâlnire cu avocatul Vladimir Palamarciuc PC: Academia Leaders for Justice
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente