Top știri din 22 iulie

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate pe 22 iulie 2014. PC: colaj #diez

Zâmbet frumos, vise realizate prin modă, istoria parcului Valea Morilor și produse de calitate europeană în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 22 iulie 2014.

#1. DentPark – locul unde orice vizită la stomatolog devine o plăcere

Tinerii, de obicei, fac o vizită la stomatolog doar dacă durerea devine insuportabilă. Echipa #diez consideră că atunci când mergi să-ți verifici dinții trebuie să poți să-ți faci și selfies și iphotofeets.

#2. Un bărbat a transmis soției documentul, în care a dus contul refuzurilor de sex

O utilizatoare Reddit a cerut reacția comunității, când a primit un email cu toate scuzele, pe care le-a folosit ca să nu se culce cu soțul său.

#3. Angela Stafii: Este pentru prima oară când, prin modă, sunt realizate visele oamenilor

Angela Stafii este prezentatoarea DARE Social Fashion Show din 16 august 2014, primul eveniment caritabil de modă dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile.

#4. Descoperă trecutul parcurilor din Chișinău: Valea Morilor

Parcurile din Chişinău în prezent se află într-o stare destul de bună, fiind renovate o dată cu trecerea timpului. Noi am ales să vă arătăm cum erau în trecut parcurile din capitală în care obişnuim cu toţii să ne relaxăm și de această dată vă aducem la cunoștință istoria parcului „Valea Morilor”.

#5. ADMITERE 2014: Cum alegi facultatea ca să nu devii șomer cu acte în regulă

Luni 21 iulie a început admiterea la facultățile din Moldova. Sesiunea de admitere se va desfășura în 30 de instituții de învățământ superior (19 instituții de stat și 11 instituții private).

#6. Produsele ROGOB sunt gata să-și ocupe locul pe rafturile din UE

Unul din cei mai mari producători de mezeluri din Republica Moldova, ROGOB, este gata să intre pe piața Uniunii Europene. De acest lucru s-a convins luni, 21 iulie, în cadrul vizitei sale, Tonio Borg, Comisarului European pentru Sănătate și Protecția Consumatorilor.

#7. Cum au sărbătorit locuitorii străzii R. Williams ziua de naștere a lui Robin Williams

Pe 21 iulie, actorul și comediantul Robin Williams a sărbătorit ziua de naștere. În Chișinău, la Telecentru, există strada R. Williams. După lungi meditări, redacția #diez a înțeles că trebuie să cercetăm coincidența.

#8. De ce să nu faci selfie în care zâmbești la Auschwitz

O adolescentă a făcut un selfie la Aushwitz în care zâmbește și a stârnit nemulțumirea utilizatorilor Twitter.

#9. 5 bloguri de street-style pentru inspirație

Nu ştii ce să porţi astăzi? Inspiră-te din ținutele de pe blogurile de street-style! Prezentările de modă ale designerilor te ajută să-ţi faci o listă a viitoarelor tendințe în materie de modă, însă, de cele mai multe ori, inspirația vine din jurul tău, nu direct de pe catwalk, ci de pe stradă.

#10. 18 studenți europeni vor vizita Moldova în cadrul Universitatății de vară “Check-in in Moldova”

În perioada 25 iulie – 5 august, pentru 11 zile, Moldova va deveni casă pentru 18 de studenţi europeni din România, Spania, Italia, Marea Britanie, Germania, Finlanda, Turcia, Belgia şi Cehia, în calitate de participanţi la Universitatea de vară “Check-in in Moldova”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente