(foto) În Aeroportul din Chișinău a fost deschis un teren de joacă pentru copii

avia
Foto: Teren de joacă pentru copii în Aeroportul Internaţional Chişinău

Din 22 Iulie, familiile cu copii care aleg Aeroportul Internațional Chișinău pentru călătorii, vor avea parte de o surpriză plăcută. Compania rusă care administrează Aeroportul, SRL “Avia Invest” a amenajat un teren de joacă pentru copii. Terenul este amplasat la etajul doi al terminalului, în zona de așteptare, după trecerea controlului de frontieră.

„Creșterea numărului de rute operate pe Aeroportul Internațional Chișinău, presupune asigurarea unui nivel ridicat de confort pentru toți pasagerii, inclusiv pentru familiile cu copii. De aceea, pentru ca perioada de așteptare până la decolare să fie mai interesantă ne-am gândit să amenajăm acest teren de joacă pentru copii, unde se pot distra împreună cu părinții”, a spus Petru Jardan, directorul SRL “Avia Invest”

Spațiul de joacă este destinat copiilor de la 3 până la 10 ani, fiind amenajat cu tobogane, diverse jucării concepute pentru distracția, dar şi siguranța celor mici. Pe teren, copiii vor fi supravegheați de 2 asistenți, care vor organiza şi activități interactive, în timp ce părinții pot face cumpărături la magazinele Duty Free şi se pot relaxa într-un mediu liniștit şi confortabil.

În scurt timp, în terminal, va fi deschisă o nouă Cameră Mamei şi Copilului, special amenajată pentru mame cu copii mai mici de 3 ani.

IMG_3580

IMG_3553

IMG_3547

IMG_3561

IMG_3542

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente