Top știri din weekend: 12-13 iulie

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole publicate pe #diez în weekendul 12-13 iulie 2014. PC: colaj #diez

Dezbaterea problemei microbuzelor, ziua fotografului, bronz la olimpiada de matematică și sfârșitul mondialului în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 12-13 iulie 2014.

#1. Dorin Chirtoacă: Mai multe rute de microbuze vor fi anulate

Mai multe rute de microbuz vor fi anulate, altele vor fi scurtate sau li se va modifica itinerarul. O decizie în acest sens a fost luată de către Primăria Chișinău și anunțată în cadrul unei conferințe de presă de către edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

#2. Obiceiurile banale care ne storc din energie

Dacă somnul insuficient și stresul excesiv sunt cauze binecunoscute ale surmenajului și lipsei de energie, ele sunt doar două dintr-o lungă listă de factori ce țin de modul de viață cotidian și care ne fac să ne simțim lipsiți de vlagă și veșnic obosiți.

#3. Pe 12 iulie am sărbătorit Ziua fotografului și admirăm lucrările artiștilor autohtoni

Pe data de 12 iulie se sărbătorește Ziua fotografului, supranumită Ziua Sfintei Veronica, protectoarea fotografiei.

#4. Rezultat Finala Mică a Campionatului Mondial 2014: Brazilia 0 – 3 Olanda

Olanda a obținut medaliile de bronz a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia în meciul pentru locul 3, jucat pe stadionul “Nacional” împotriva națiunii gazdă.

#5. Elevii moldoveni au obținut două medalii de bronz la Olimpiada Internațională de Matematică

Elevii moldoveni au cucerit două medalie de bronz la Olimpiada Internațională de Matematică de la Cape Town, Africa de Sud, reușind performanța de a se clasa pe locul 48 în lume.

#6. Microsoft se pregătește să retragă suportul și pentru Windows 7

Windows 7 iese din Mainstream Support anul viitor, la fel și mai multe produse cheie ale companiei, în încercarea de a-i îndemna pe utilizatori să treacă la Windows 8.x.

#7. Anatolie Golovco: Nu sacrificați studiile de dragul unui salariu mic în timpul studenției

Anatolie Golovco este un tânăr în vârstă de 30 de ani, care lucrează în calitate de arhitect integrator în cadrul unei companii din Republica Moldova. Tânărul a absolvit Universitatea Tehnică și a descoperit pasiunea sa pentru domeniul IT la vârsta de șase ani.

#8. Dorin Chirtoacă: Situația nu se va schimba chiar dacă tariful va fi majorat

Pe 13 iulie 2014, Primarul general al Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, are o întrevedere cu reprezentanții liniilor de microbuze din capitală.

#9. Un tânăr moldovean a rămas blocat în Aeroportul din Roma timp de 3 zile

Un tânăr moldovean a avut o vacanţă eşuată în Italia. În loc să stea la plajă pe malul mării Mediteraniene, tânărul din Leova a rămas blocat timp de 3 zile pe aeroportul din Roma.

#10. Ce reprezintă postul de radio online pentru tineri White Hole?

Sâmbătă seara, 12 iulie 2014, în Parcul Afgan din Chișinău, în cadrul evenimentului „White Hole show off Acoustic Live Session”, a avut loc relansarea postului de radio online, făcut de și pentru tineri, White Hole.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente