Patru persoane au murit într-un grav accident în raionul Nisporeni

FRANCE-RIOTS-ARRESTS-VILLIERS-LE-BEL
Foto: Poză simbol PC: observatordeconstanta.ro

Patru persoane au decedat, dintre care trei au murit carbonizate, iar alte două au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe traseul Nisporeni-Milești în această seară.

Potrivit Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, la ora 20:46 minute pompierii din Nisporeni au fost alertați să intervină lângă localitatea Păruceni. Pe traseul Nisporeni-Milești un automobil de model “Nissan” s-a izbit într-un copac, iar în urma impactului a luat foc.

O autospecială a venit la fața locului pentru lichidarea incendiului, pompierii găsind automobilul în flăcări. În aproximativ 20 minute incendiul a fost localizat. Trei persoane au decedat carbonizate, una a decedat, fiind aruncată din mașină, iar alte două persoane au fost internate în spital.

Bilanțul este de patru morți și doi răniți. Pompierii au rămas la fața locului pentru descarcerarea corpurilor neînsuflețite carbonizate și pentru spălarea traseului de combustibil.

La fața locului a venit și Laboratorul experimental anti incendiar pentru cercetarea circumstanțelor incendiului. În teren au intervenit și echipaje ale Inspectoratului național de patrulare și ale Serviciului medical de urgență. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente